Icerige atla
Extraloob

3 vs 1 pvp yer dw saat gece 12 suları

· 19 Yanıt · 3.1K görüntüleme
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

Raay_jovan: lv 80

SunRise: lv 80
VietDam: lv 79
LiU_Bi_lord:78
19 Yanıt
A
asdfasdf ⭐ 19y
halil helal lan heriflerin hepsini yıkmıssın :)))
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y
eee ne yaparsın yavrum
baska turlu olmuyor

bi msn ye gir bakam Twisted Evil
T
Th3ilk3r ⭐ 19y
hll

bn eski HeroeS Den _TaoShaman_ belki hatırlamıssındır Crying or Very sad Crying or Very sad
M
muratko193 ⭐ 19y
Bide Adamlar zerk Basmıs helal Olsun Ne Diyim..
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y
saolun ardaşlar eyw ins birgün sizde boyle olursunuz Very Happy
R
RaPLeX ⭐ 19y
bladecinin birisi yere düşürmüş adamları xD birisi ölmüş olabılr

zauhuha bn boyle olmak istemem Very Happy
R
Raay_jovan ⭐ 19y
yok 3 nüde ben yere dusrudum kesemiyorlardı zerke bastı 2 si bende devirmeyi kulandım sora kestim 3 nude şeklimi koydum Twisted Evil Twisted Evil
A
asdfasdf ⭐ 19y
hll olen halil sen 3 nukeyle seklini koyamiyacan adam yok hadi bende 80 lwl bladeciyim snowsuz delikanlı gibi pvp ye geliyonmu benle Exclamation Exclamation
J
Jigsaw ⭐ 19y
Snowda oyunun parçası artık neden snow delikanlılık değil. Wink
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y
valla bal gide deli kanlılık sende kullan kulan demiyen mi var Twisted Evil Twisted Evil
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y

hll olen halil sen 3 nukeyle seklini koyamiyacan adam yok hadi bende 80 lwl bladeciyim snowsuz delikanlı gibi pvp ye geliyonmu benle Exclamation Exclamation

oglum neden snowsuz kapısayım ki ozaman sende devirme skillerini kulanma deli kanlıysan
ozaman sana bi nuke bi el kaldırırım Twisted Evil noob Mr. Green
A
asdfasdf ⭐ 19y
zuhaaaaaaaaaaaa halil yavrum ben snow basarsam 80 de senin beni yıkma şansın olmadıgı icin basmayalım dedim zuhaaaaaaaaa lool_jovan
G
Gesque ⭐ 19y
helal görmeyeli baya toparlamıssın carı Twisted Evil
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y

zuhaaaaaaaaaaaa halil yavrum ben snow basarsam 80 de senin beni yıkma şansın olmadıgı icin basmayalım dedim zuhaaaaaaaaa lool_jovan

oglum snow strcin neyine sazeten 80 full set yapsan 8 k kusur mp olucak bende sana 2 nuke atıcam senin mp bitcek peki sana soruyorum sen bana nasıl vurucam mp siz, ulan hasan noob diyincede kızıyorsun Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y

helal görmeyeli baya toparlamıssın carı Twisted Evil

eyw ama cıkaramdım ? Confused
_
_titan_ ⭐ 19y
halil bakıyorum 1 vs 1 yetmiyo artık sanırım Laughing
birde str snow kullanamaz die bişey yok 80 de 8 k mp olsa yine yeterli %50 snow yerine %30-40 lık açılarak mp kulanımınıda %70 yaparak bence kullanılabilir. extraokk
tekrar tebrikler ama bunlar daha ölmemiş görünüyo detective Laughing Laughing
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y

halil bakıyorum 1 vs 1 yetmiyo artık sanırım Laughing
birde str snow kullanamaz die bişey yok 80 de 8 k mp olsa yine yeterli %50 snow yerine %30-40 lık açılarak mp kulanımınıda %70 yaparak bence kullanılabilir. extraokk
tekrar tebrikler ama bunlar daha ölmemiş görünüyo detective Laughing Laughing

1. si abi öldülerde tekrar onların resmi cekmedim maleseff ama bi ara yapar tekrar cekerim ama deviremiycem artık cunku bicheonu komple kapattım onu yerine full nukeye dondum bakalım farm bitince nasıl olucam Twisted Evil Twisted Evil senle kapısalı bi ara sanki sen proya döndün Twisted Evil Twisted Evil
2. si kulanamaz demiyorum ben ama saglam bi nukeci oldumu her vurus yaptıgında str nin mp düsüyor ve bi yerden sora mp yetmiyor tam skil vurdugunda cat diye yarıda kesiliyor onu demek istedim ben Mr. Green
S
SHaDo0W ⭐ 19y
güzelmiş

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: