Icerige atla
Extraloob

3 gün elektrikler kesik !!!

· 29 Yanıt · 1.8K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
3 gün elektrikler kesilecekmiş cuma - cumartesi - pazar umarım sizin bölgenizde çalışma yoktur 😘

29 Yanıt
P
Poker Face ⭐ 19y
Dc yememin sebebini buldum 😈
S
SnowFlake ⭐ 18y
Hımm... Sultangazi veya Sultançiftliği yazmıyor ama yeni mahalle civarları diyor hayırlısı 🙄
J
JetHomme ⭐ 19y
Bizim buralar yok..
M
Mirage ⭐ 19y
Huh bizim burada yok.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Jenarator ftw. ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Jenarator ftw. ^^

kaç saatlik jenaratör bu kuzum en babası 1-2 saat gider ehehehe 3 günlük bu kesinti 😜
W
Warmoon ⭐ 18y
ohh bize uzak ^^ nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese:
elektirik olmasa canım o biçim sıkılır xD
PC yok resmen HeLL düşünmesi bile beni korkutuo
M
Mirage ⭐ 19y
Jenarator ftw. ^^

kaç saatlik jenaratör bu kuzum en babası 1-2 saat gider ehehehe 3 günlük bu kesinti :P

daral: makara: makara:
Ps:Bunlarıda kullandıkça kullanası geliyor insanın 😈
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Jenarator ftw. ^^

kaç saatlik jenaratör bu kuzum en babası 1-2 saat gider ehehehe 3 günlük bu kesinti :P

mazotu verdin mi 3 gunde gider abi. koca apartman. dusunmuslerdir herhalde boyle gunleri de. xP
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Jenarator ftw. ^^

mazotu verdin mi 3 gunde gider abi. koca apartman. dusunmuslerdir herhalde boyle gunleri de. xP

ooo mazotlu mu o tam tarla bağ bahçe işi kuzum ahahaha ama haklısın mazotu daha sonsuza kadar gider makara:
B
BaSoryong ⭐ 18y
geçmiş olsun istanbulda yaşakamak zor 1 saat bile elektirik olmadığında kafayı yiyorum 3 gün nasıl gecer sizin için bilemiyorum.. Ama kendinize zaman ayıra bileceğiniz bol zaman olucak iyi deyerlendire bilirsiniz 😊
V
volkanka ⭐ 17y
Güzell Ataşehir yok içlerinde makara: nese:
D
destiny ⭐ 18y
Güzell Ataşehir yok içlerinde makara: nese:

Ataşehir'in neresindesin. 😜
V
volkanka ⭐ 17y
İçinden 😜
D
destiny ⭐ 18y
Hadi ya benimde eski sevgilim orda oturuyor ama o batı ataşehirde lakin palladiuma az takılmamışızdır. 😎
Windy
Windy ⭐ 19y
Jenarator ftw. ^^

aynısını yazacaktım makara:
V
volkanka ⭐ 17y
Palladium candır ya 8))
A
Arcadia ⭐ 17y
Palladium

güzel nickmiş 🤔
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
ohh bize uzak ^^ nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese: nese:
elektirik olmasa canım o biçim sıkılır xD
PC yok resmen HeLL düşünmesi bile beni korkutuo

+1
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: