-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
2.Tiger Girl
· 16 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
hacım uru zamanı gelmişte geçiyo bırak tg yi Very Happy tebrikler kahvekeyfi
bencede uriye başladı hatta geçiyo bile 2 gün sonra ısyh. kesersin (inş)
Ne bakıyosun lan
Ne bakıyosun lan
ben 65 lwlde köşeye çekip lord bile kesmeyi düşünüyom ama hayal gibi geliyo Twisted Evil
80 varken biraz zor Very Happy ama elinde sosun varsa olabilir.. Mr. Green
Tebrıkler
Level için zor deıl Very Happy
Level için zor deıl Very Happy
ilk önce teşekkür ederim
Lw ime göre uri kesmem lasım ama server athens ve kaç kere bekledim her taraf 80 o yüsden tg yle yetiniom ama her gün uri deim onuda kesecem inşallah Mr. Green
Lw ime göre uri kesmem lasım ama server athens ve kaç kere bekledim her taraf 80 o yüsden tg yle yetiniom ama her gün uri deim onuda kesecem inşallah Mr. Green
ya bence uruyu 1 kere tek yakalanman zerke basıp bı kac kez vvurman yeter bence Very Happy
Ben 57 level glavie Server xıan hemde asagıda kestım yuksek levvelar geldı ama alamadılar Very Happy
Kesersın sen uruyuda Very Happy
Ben 57 level glavie Server xıan hemde asagıda kestım yuksek levvelar geldı ama alamadılar Very Happy
Kesersın sen uruyuda Very Happy
pUNİSHER charları takas edelimmi full int çok güsel char Wink;)
helal server athensse +1905
helal server athensse +1905
teşekkürler uniq kesmek çok zor eski serverlarda Crying or Very sad
pUNİSHER charları takas edelimmi full int çok güsel char Wink;)
Grek yok benım ısmım bende kalsın ben bu charı 58 yapsam senın gıbı 61 nukerı yıkarım ne gerek varkı takas etmeye
tbrler inaşllah bi ügn gelir lorda bizden korkar headbang2ft9
tbrkler kardeş bırakya tg yi bersekle bi crtl attım öldüya Very Happy urihe git biraz daha prestijli extrabeer extraokk
lv göre biraz düşük bi uniq ama olsun tbrkler
lv göre biraz düşük bi uniq ama olsun tbrkler
haklısın ama uri bekleyip bulup vede kesemeyip deli olmaktansa daha ii mesela 5 dk önce uri teketektiim 66 lw intçi zerkle 22 k vuruo ne yazıkki bende zerk yoktu ah bi zerk olsaydı a.q urinin şuan ağlıcam nerdeyse Sad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap