Icerige atla
Extraloob

2ise 4 ise 8 ise 16 çar açma yöntemi

· 21 Yanıt · 4.3K görüntüleme
K
kral59 OP ⭐ 19y
öncelikle denetim masasından > kullanıcı hesaplarından>bir oturum daha açıyoruz yetkili olarak 👴 konuk değil sonra o oturumada silkroad kuruyoruz oturumdan oturuma geçerken başlat menüsü >oturumu kapat> kullanıcı değiştir= bu şekilde çarlarımızı kontrol ediyoruz oturumu arttıra bilirsiniz size kalmış ben 4gb rem le 16 tane çar açtım herkeze iyi kasmalar 👋
21 Yanıt
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
Normalde 2 tane sroyu bir hesaptan kolaylıkla açıyordum hiçte kasmıyordu.Sayende salak gibi dediğin şeyi denedim bir tane daha kullanıcı hesabı attım pc felç oldu.Diğer hesaptaki char ??? hatası server babel 2 taneyse 4 müş 2 taneyse 0 yap başlıgını düzelt.
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
charda yatmış %1 i 3 saatte kasıyorum 9 gap farm war
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
oyunda kaydı herşey ingilizceydi npc ismi filan şimdi kare olarak gösteriyor herşeyi çince bile değil sayende oyunuda tekrardan yüklüyorum.Bir günümü çaldın
L
LeCHeRo ⭐ 18y
Uydurma galiba 😁
K
kral59 OP ⭐ 19y
oyunda kaydı herşey ingilizceydi npc ismi filan şimdi kare olarak gösteriyor herşeyi çince bile değil sayende oyunuda tekrardan yüklüyorum.Bir günümü çaldın

bunu denemesem nie paylaşayım nie çalıcam senin gününü elime bişimi geçecek 3 yerde denedim 10 numara oldu sen beceriksizsen ben napim
tamam 1 oturumda aç çarı geç diğerine ordada aç bak bakalım pc kasılıyomu tek çar açmışsın gibi kasılmicak
K
kral59 OP ⭐ 19y
Uydurma galiba 😁

denersen daha rahat anlarsın uydurmamı uygulamamı 👍
O
olembe111 ⭐ 17y
😄
E
exotic ⭐ 18y
😄 güzel bi çalısma henüz denemedim ama bigün denerm serwerler bosalınca 😉
D
edit..

Bela okumaya karşıyız..
S
SroKopat ⭐ 18y
kardeşim kendin diyorsun 4 gb ram!senin o kadar char açman normal ama 1 gb rami olan bir pc düşündügünde 2 char zar zor kaldırıyor...ve bu arada t.dag neresinde oturuyorsun söylersen sevinirim 😉
G
general_48 ⭐ 18y
bende bole yapıom 1 gb ramda 3 client daha fazla denemein yoqsa o bilgisayardan daha hayr gelmez
R
rappichi_ ⭐ 19y
:D:D:D
X
Normalde 2 tane sroyu bir hesaptan kolaylıkla açıyordum hiçte kasmıyordu.Sayende salak gibi dediğin şeyi denedim bir tane daha kullanıcı hesabı attım pc felç oldu.Diğer hesaptaki char ??? hatası server babel 2 taneyse 4 müş 2 taneyse 0 yap başlıgını düzelt.

zuhaha 😄 o zmn hiç denemeyelim 😄
G
gokhan2413 ⭐ 19y
bu yöntem sadece sağlam pc lerde oluyo
bende kullanıyorum bu yöntemi aynı oturumda açtığımda 2+charda kasma olurken
farklı oturumlarda kasma olmuyo ram in yüksek olması lazım bende 4 gb var gerçi xp 3,2 olarak görüyo
C
can3131 ⭐ 19y
ben oturum deiştirince diyer oturumda internet kesiliyor:S
S
SroKopat ⭐ 18y
1 gb ram ile 3 char çok zor,arkadaş nasıl yapmış o kadar anlamadım:)
K
king_123 ⭐ 18y
Arkadasl bi yerlerde yanlıs kopyala yapıstır yaptı herhalde baska bır sıteden
K
kaan1112 ⭐ 16y
bende 1 qb ram war 2 tane oturum açtm 1. qiriyorum 2. oturumda sroya tıklıyorum start qelmiyo ..S: ? start qese bile hata weriyor 😄 hinede pc kafayı yiyor en ii si 2 qb denaşşa ram olmayanlar denemesin 😉
A
Addicted ⭐ 19y
1 qb ram yeni bi birimmi ? qb baya gelişmiş olması lazım 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: