Icerige atla
Extraloob

2DF ile Samurai Shodown oynama.

· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme
18 Yanıt
D
D4_Thieves ⭐ 19y
2D nası göstericez 1 -2 resim koyaibilirmisin veya resimli anlatım bilmeyenler için yararlı olur mesela ben xD
L
LegendLess ⭐ 18y
Ben hiç Bir şey anlamadım Lütfen Daha Ayrıntılı olur mu ?
S
screamadle ⭐ 19y
Bencede pek açıklayıcı olmamış, anlamakta güçlük çekilebiliyor.
S
screamadle ⭐ 19y
http://2dfighter.com/ adresine girip, .net framework 3.5 i kurucaksınız, account açıcaksınız, Firefox userları FFclickonce plugini kuracaksınız, sonrasında bu indirdiğiniz rar dosyalarını kullanarak oyuna gireceksiniz.
M
Macro OP ⭐ 19y
Ok resimli anlatım geliyor
Q
Quincey ⭐ 18y
ah ah bide anlasam 😄
M
Bide kısayol soyliym;Players'a tıklayp altindaki View Menusunden "Players In My Selected Games"e tıkaltsanız "Games" sekmesindeki hangi oyuna tick attıysanız "Players" bölumunde sadce onu gösterir.2saat aramazsınz yani o kadaro yunun içinde 😄
C
Castiela ⭐ 18y
ya 2DF clientin linkini bulamadım ?
C
Castiela ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
bu hatayı alıyorum.bi oyun için hiç windowsumu güncellemekle uğraşamam.
M
Macro OP ⭐ 19y
.Net framework 3.5 yüklü değil sende. play diince otomatik geliyor client
M
.Net framework 3.5 yüklü değil sende. play diince otomatik geliyor client

Firefox sa gelmio direk.sag altta cikan pencereden ClikOne... çalıstıra basmak lazım
P
protoss46 ⭐ 19y
path i gösterdigim halde oyunu bulmuyor vista kullanıyorum yötici olarak çalıştırıyorum ama gende olmuyor
M
Macro OP ⭐ 19y
benm verdiğim rom ve bio yu indirirsen sorun çözülür
C
Castiela ⭐ 18y
bişey sorucam bu oyun için port açmak gerekiyorya, o programda benim zyxel P-660RU YOK nasıl açıcam ? P-660RU ile başlayan değişikleri var, bide bu modem şifresi dediğimiz ttnet kota sorgulamada kullandığımız şifremi ?
M
Macro OP ⭐ 19y
bişey sorucam bu oyun için port açmak gerekiyorya, o programda benim zyxel P-660RU YOK nasıl açıcam ? P-660RU ile başlayan değişikleri var, bide bu modem şifresi dediğimiz ttnet kota sorgulamada kullandığımız şifremi ?

hayır tamamen modeme ait default PW ve şifreler vardır. Manual olarak port açarken Varsayılan ağ adresi yazan adrese girersiniz ve oradan açarsınız.
C
Castiela ⭐ 18y
denedim oyuna bağlanırken uds yi bilmem ne yapın diyor , halbuki dediğiniz ayarların hepsini yaptım.
M
Macro OP ⭐ 19y
denedim oyuna bağlanırken uds yi bilmem ne yapın diyor , halbuki dediğiniz ayarların hepsini yaptım.

tamam portların açık değil. ama üzülme insanların üstüne gidince can host yes yazıyorsa onlarla oynayabilirsin 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: