- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Tg heralde adamın üstüne düştü:)
29 saniyede tg nasil kesilir :)
· 20 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Kesen Kesıyor 😄
9saniye gördüm die Hatırlıyorum... 80lv wizardın onune dusuo zerkle 3skill...
Special thx to Flexi9saniye gördüm die Hatırlıyorum... 80lv wizardın onune dusuo zerkle 3skill...
29 saniyede uzun bi süre deil 😄
Pehh.Bunda Neki.87Lv Wizard Yanımda 2-3 Skıllde Aldı.En Fazla 5 Sn 😎
Lord u 1 bucuk dakika kesmiştim hera nın 2. ayı 76 lv dim ^^
Lord u 1 bucuk dakika kesmiştim hera nın 2. ayı 76 lv dim ^^
Bunu başksaı söylese hayatta inanmam.Ama sen söyleyince durum değişiyor ^^
Evet wizardlar zerkle 3 skill atıyorlar O.o 90 full farm sosun wizardlar gelsin 1 çekerler.. ^^
Evet wizardlar zerkle 3 skill atıyorlar O.o 90 full farm sosun wizardlar gelsin 1 çekerler.. ^^
90lvl farmlı wizzy meteorla bi ignore vursa tek
ewt onlar için çok kolay bişey oluyor
90 lvl wizard yanımda bi kodu tg ye zerkle az bişisi kaldı bi daha vurmasına gerek kalmadı 82 k crit ben kodum öldü
10 sn yede olympusta tg kestım 7 lvl xbow charla onume dustu zerkledım 130 k crıtık bılgınız olsun normaldır stafflar 5 snyede kesıor 80 ustu stafflar
10 sn yede olympusta tg kestım 7 lvl xbow charla onume dustu zerkledım 130 k crıtık bılgınız olsun normaldır stafflar 5 snyede kesıor 80 ustu stafflar
en fazla zerkle 100 k crıt vurursun yalan atma lutfen elıne bısey gecmıyor..
3 sn'yede Tiger Girl Keseni Gördüm. SS Almadım Bir Dahakine Alırım. Not : 90 Lv Wizard [ Silah +7 ]
29 saniyede uzun bi süre deil :D
29 saniye de süremi ben 45 lvl daggerimle 35 saniyede kestim
@HUNT3R_TR : belkide zerki sonradan bastın ^^
Special thx to Flexine 5 sn si ya tg yazısı yazdı daha yazı silinmeden öldü yazısı yazdı
yooo merak etme orda 4 kişi dalıoduk bn 65 WeletCem bizm pt den 65 66 Bow vede 52 Nüker daha :):)
ha bi de tg için zerk scroll bascak değilim bişy daha var TR_JacqaL_TR de 56 Lvde zerk scrol görevi yapıldı ve bitti 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap