Icerige atla
Extraloob

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

· 77 Replies · 7.4K views · Page 4 / 4
Replies
G
Gameworld ⭐ 19y
Tüm Türkiyenin Cumhuriyet Bayramını Kutlarım.
Geçit töreninden geliyorum çok güzeldi lakin dershaneden dönüyordum ve çanta taşıyordum bu yüzden 6 kere arandım ^^
M
Minotoche ⭐ 17y
A
Tüm Türk halkının Cumhuriyet Bayramını kutlar,Cumhuriyetin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkürlerimi sunarım ❤️

+Alice ❤️
B
Brooklyn ⭐ 18y
Tüm vatandaşlarımın cumhuriyet bayramını kutluyorum en içten dileklerimle. 😘 ❤️ 😘
_
Tüm Türk Halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.
.NET
.NET ⭐ 19y
Logo harika olmuş 🙏
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Nice "Cumhuriyetli" senelere^^
[F New]Solo Gitarist
A
Arcadia ⭐ 17y
evet logo çok güzel olmuş eline sağlık yapan kişinin 🍺
M
Macro ⭐ 19y
Logo gerçekten harika, çok beğendim ❤️ ama sanki yıldız ayın içine fazla girmiş, bir de arkadaki caminin Cumhuriyet Bayramıyla alakasını anlamadım.
.NET
.NET ⭐ 19y
Logo gerçekten harika, çok beğendim ❤️ ama sanki yıldız ayın içine fazla girmiş, bir de arkadaki caminin Cumhuriyet Bayramıyla alakasını anlamadım.

Bandırma Vapuru'na benzettim ben 😜
[F New]Solo Gitarist
M
Macro ⭐ 19y

Bandırma Vapuru'na benzettim ben :P

Kubbe ve minare gibi gördüm ben (: Neyse bu güzel günde detaylara takılmamak lazım 🍺
E
El Verano ⭐ 18y

Kubbe ve minare gibi gördüm ben (: Neyse bu güzel günde detaylara takılmamak lazım 🍺

Evet.Logonun içinde kubbe ve minareler var.

p. s;Bandırma Vapuru'nun benim için özel yeri vardır. Bandırmalıyız. // 10.5 :p
Z
ZikywaL ⭐ 19y

Evet 👍

Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun ❤️

Aynı zamanda doğum günüm 🎅
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
camii mi değil mi belli değil belki bir sanayi belki bir samsunun temsili resmi veya istanbulun tarihi dokusunun yükselen minareleri sonuçta arka planı çıkartsak boşta kalacak bence acayip yakışmış camide olsa 😘
X
XER0 ⭐ 19y
😎

H
hasan222 ⭐ 17y
herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun
S
SilentLord ⭐ 17y
Tüm vatandaşlarımın cumhuriyet bayramını kutluyorum en içten dileklerimle. 😘 ❤️ 😘

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: