gigapiksel değildir megapikseldir.bunun 32 megapilsel olanını gördüm.
26 Gigapiksel Resim Paris'ten
· 38 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
tabi siz her zaman yapanlardan daha iyisini bilirsiniz zaten değil mi whiteangel
Cidden komiksin 😁
Cidden komiksin 😁
kardeş ben 60 megapikselden fazlasını duymadım hiç.1 gigapiksel duymamışken 26 gigapiksel nerden çıktı.Madem ben bilmiyom siz hiç bişey bilmiyosunuz
şaşılacak ne var ki yapımı çok kolay. her açıyı bir kare olarak çek sonrada birleştir 👍
ayrıca 26 gigpixel felan değil dijital kamerayla bile yapılabilir.
Zoom yap bakalım sen o dijital kamerada 😊 . Nereyi hangi kalitede görebiliyorsun 😊 .
Biraz pratik düşünün arkadaşlar pratik olun yahuu. teleskoba dijital kamera bağlar seni pencerenden izlerim summer6:
Buda dijital kamerayla evimin balkonundan yazın yaptığım bir çalışma
Klavye üzerinden (+) (-) tuşlarıyla zoom yapabilirsiniz.
[flash=1000,600]http://hkan.xp3.biz/sokak.swf[/flash]
öff öff döktürmüşleeer 🍺
Perfect 👍
Perfect 👍
Buda dijital kamerayla evimin balkonundan yazın yaptığım bir çalışma
tmmda seninki yakınlaştırınca bulanık oluyor yani kaliteli değil.26gpixelde sokaktaki adamı görüyosun.yani demek istiyolarki 26gigapixel kamerayı nerden bulmuşlar nasıl yapmışlar onu demek istiyolar arkadaşlar
şaşılacak ne var ki yapımı çok kolay. her açıyı bir kare olarak çek sonrada birleştir 👍
Bizde abarttık ama kekini* kabarttık.
çikolata yazmışım, o derece saçma yani makara:
İnsan gözü 367 Megapixel açtığım konuda belirttim rekoru 😎
Bknz: viewtopic.php?f=678&t=234659
Bknz: viewtopic.php?f=678&t=234659
Bizde abarttık ama çikolatasını kabarttık.
Dankek Magmayı çıkarttık herkeste yedi 😁
güzel reklamdı 😄
ooo yeee beybee veri niyce
Zoom yap bakalım sen o dijital kamerada 😊 . Nereyi hangi kalitede görebiliyorsun 😊 .
Biraz pratik düşünün arkadaşlar pratik olun yahuu. teleskoba dijital kamera bağlar seni pencerenden izlerim summer6:
Hocam tamam resmini koymuşsun güzelde zoom yaptığım for exp 😜 Camiye zoomladığımda görüntü bulanıklaşıyor...
Arkadaşlar mp arttıkça görüntü netleşmez tamamen lenslerle alakalı bir durumdur netlik ve zoom kalitesi, bilmedenkonuşmayalım.com
Arkadaşlar mp arttıkça görüntü netleşmez tamamen lenslerle alakalı bir durumdur netlik ve zoom kalitesi, bilmedenkonuşmayalım.com
👍 Her şeyin en iyisini sen bilirsin hocam . neutral1
mükemmel... insanlar var ama her açıdan gözükmüyor... bide bir evinde içerisi gözüküyor ama flu(bulanık)'laştırılmış. 😊
güzel şehir ama paris..inş. bizede kısmet olur bir gün gitmek ve yerinde görmek ..
güzel şehir ama paris..inş. bizede kısmet olur bir gün gitmek ve yerinde görmek ..
Parisde internet kafede Silkroad oynarız . makara:
---------
295.500 x 97.500 piksel (baskı boyutu 105 x 35 metre) özünürlüğünde interaktif bir görüntü.
viewtopic.php?f=678&t=234659
---------
295.500 x 97.500 piksel (baskı boyutu 105 x 35 metre) özünürlüğünde interaktif bir görüntü.
viewtopic.php?f=678&t=234659
Parisde internet kafede Silkroad oynarız . makara:
---------Arkadaşlar mp arttıkça görüntü netleşmez tamamen lenslerle alakalı bir durumdur netlik ve zoom kalitesi, bilmedenkonuşmayalım.com
http://extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=678&t=234659
Dediğimi doğruluyor, fotoğraflar birleştirilerek oluşturuluyor bunlar.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap