Icerige atla
Extraloob

26 Gigapiksel Resim Paris'ten

· 38 Yanıt · 2.3K görüntüleme
38 Yanıt
L
Lemus ⭐ 18y
Yok artık 😱
T
turkiyesro ⭐ 19y
Gevur yapıyor hacı 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
adamlar yapıyor harbiden sokakları da gösterse yürüyen gezen halkı görsek süppoo olacakmış.
D
Doma$no OP ⭐ 18y
adamlar yapıyor harbiden sokakları da gösterse yürüyen gezen halkı görsek süppoo olacakmış.

Google Earth gibi Parise özel : )
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
26gp var mı bu ya hiç sanmıyorum.
E
Extrowe ⭐ 16y
😱
U
Uprising ⭐ 19y
summer5:
C
Cobalt ⭐ 18y
şaşılacak ne var ki yapımı çok kolay. her açıyı bir kare olarak çek sonrada birleştir 👍
ayrıca 26 gigpixel felan değil dijital kamerayla bile yapılabilir.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
26gp var mı bu ya hiç sanmıyorum.

Var yok hacım ne fark eder adamlar almış Paris'i tepeden tırnağa koymuş.E bize de tanımak düşer neutral1
R
Romanticer ⭐ 16y
Çok güzel. Bundan yeni bir oyun üretebilirsiniz.

Mesela fotoğrafta bir evin balkonunda bir kaplumbağ var 😊
R
Romanticer ⭐ 16y
Şöyle bir gösterim :)

- Resim Silinmiş.
S
inanılmaz -.-
1
13LazeR ⭐ 17y
Muhteşem + Inanılmaz ..
Y
YuGoWorld ⭐ 16y
şaşılacak ne var ki yapımı çok kolay. her açıyı bir kare olarak çek sonrada birleştir 👍

Zoom yap bakalım sen o dijital kamerada 😊 . Nereyi hangi kalitede görebiliyorsun 😊 .
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Zoom yap bakalım sen o dijital kamerada 😊 . Nereyi hangi kalitede görebiliyorsun 😊 .

toxic'le bu konuda tartışma bence ... [horny21
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
bizim gecekondu mahalleleri gibi evlerin çatısı sırf çanak sistemi ile dolu Paris te.ilginç geldi bana.
Y
YuGoWorld ⭐ 16y

toxic'le bu konuda tartışma bence ... [horny21

Niçin ? Tartışmaya açık birisi değil mi ? Kendi bilgilerimi istediğim şekilde paylaşma özgürlüğüm de var değil mi ? . Yapması çok kolay demiş , buyursun yapsın 😁 .
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
@Caffeine
Kendisi bu konularda gördüğüm en bilgili insan olduğu için 👍 Ayrıca dikkat ediyorum da her mesajında yok şunu yapma özgürlüğüm var yok bunu yapma özgürlüğüm var kimse senin özgürlüğünü kısıtlamıyor istediğini yap.. ☕ 👋
Y
YuGoWorld ⭐ 16y
@Caffeine
Kendisi bu konularda gördüğüm en bilgili insan olduğu için 👍 Ayrıca dikkat ediyorum da her mesajında yok şunu yapma özgürlüğüm var yok bunu yapma özgürlüğüm var kimse senin özgürlüğünü kısıtlamıyor istediğini yap.. ☕ 👋

Her mesajımda mı ? 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: