http://www.paris-26-gigapixels.com/index-en.html
İnanılmaz
26 Gigapiksel Resim Paris'ten
· 38 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
Yok artık 😱
T
turkiyesro
⭐ 19y
Gevur yapıyor hacı 😊
adamlar yapıyor harbiden sokakları da gösterse yürüyen gezen halkı görsek süppoo olacakmış.
adamlar yapıyor harbiden sokakları da gösterse yürüyen gezen halkı görsek süppoo olacakmış.
Google Earth gibi Parise özel : )
26gp var mı bu ya hiç sanmıyorum.

😱
summer5:
şaşılacak ne var ki yapımı çok kolay. her açıyı bir kare olarak çek sonrada birleştir 👍
ayrıca 26 gigpixel felan değil dijital kamerayla bile yapılabilir.
Nina Ricci
⭐ 17y
26gp var mı bu ya hiç sanmıyorum.
Var yok hacım ne fark eder adamlar almış Paris'i tepeden tırnağa koymuş.E bize de tanımak düşer neutral1

R
Romanticer
⭐ 16y
Çok güzel. Bundan yeni bir oyun üretebilirsiniz.
Mesela fotoğrafta bir evin balkonunda bir kaplumbağ var 😊
Mesela fotoğrafta bir evin balkonunda bir kaplumbağ var 😊
R
Romanticer
⭐ 16y
Şöyle bir gösterim :)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
S
SeniorMaster
⭐ 16y
inanılmaz -.-
Muhteşem + Inanılmaz ..
şaşılacak ne var ki yapımı çok kolay. her açıyı bir kare olarak çek sonrada birleştir 👍
Zoom yap bakalım sen o dijital kamerada 😊 . Nereyi hangi kalitede görebiliyorsun 😊 .
Zoom yap bakalım sen o dijital kamerada 😊 . Nereyi hangi kalitede görebiliyorsun 😊 .
toxic'le bu konuda tartışma bence ... [horny21

bizim gecekondu mahalleleri gibi evlerin çatısı sırf çanak sistemi ile dolu Paris te.ilginç geldi bana.
toxic'le bu konuda tartışma bence ... [horny21
Niçin ? Tartışmaya açık birisi değil mi ? Kendi bilgilerimi istediğim şekilde paylaşma özgürlüğüm de var değil mi ? . Yapması çok kolay demiş , buyursun yapsın 😁 .
@Caffeine
Kendisi bu konularda gördüğüm en bilgili insan olduğu için 👍 Ayrıca dikkat ediyorum da her mesajında yok şunu yapma özgürlüğüm var yok bunu yapma özgürlüğüm var kimse senin özgürlüğünü kısıtlamıyor istediğini yap.. ☕ 👋
Kendisi bu konularda gördüğüm en bilgili insan olduğu için 👍 Ayrıca dikkat ediyorum da her mesajında yok şunu yapma özgürlüğüm var yok bunu yapma özgürlüğüm var kimse senin özgürlüğünü kısıtlamıyor istediğini yap.. ☕ 👋

@Caffeine
Her mesajımda mı ? 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap