Yardım edeb 🙏 🤔 🙏 🙏
23nolu Portu nasıl Kapatabılırım
· 9 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
23 nolu port, sana ÖM dede dediğim gibi açık kalması gereken bir porttur. FTP server portu olup, bu portu kapatman hali ile internette daha dolaşamazsın, veya en azından rapid ten birşey indiremezsin.
23 nolu port, sana ÖM dede dediğim gibi açık kalması gereken bir porttur. FTP server portu olup, bu portu kapatman hali ile internette daha dolaşamazsın, veya en azından rapid ten birşey indiremezsin.
Hımm zararı varmı? senın ömlerinin yarısı gelmıyor bana
nasıl gelmiyor ya :S
Ben atıyorum gerisine karışmıyorum...
Zararı yoki yararı var. Uzaktan kontrol servisini kapattığın sürece virüs giremez.
Zararı yoki yararı var. Uzaktan kontrol servisini kapattığın sürece virüs giremez.
nasıl gelmiyor ya :S
Nasıl Kapatacam??
🤔
salla, açık kalsın ^^
Uzaktan kntrol servisni nasıl kapatacağım
Uzaktan kntrol servisni nasıl kapatacağım
FireWall üzerinden rahatlıkla kapata bilrisin arkadasım 😄
COMODO firewall kur portlarında sinek uçsa haberın olur boylelıkle herhangı bı durumda englelerın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Tam Bağımsızlık Nasıl Kazanılır, Nasıl Kaybedilir? Pc ye Virüs Bulaştığı Nasıl Anlaşılır ve Nasıl Temizlenir? vSro | Artı Rate Nasıl Ayarlanır? Doğru Ayar Nasıl Yapılır? (Videolu Anlatım) Krala Nasıl Oy Verilir VE Nasıl Aday GösterilirÖnce elctiono Han Parası Nasıl Yüklenir Oyunda Nasıl Kullanılır ?