Icerige atla
Extraloob

23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun...

· 13 Yanıt · 2.0K görüntüleme
C
CubaLibre OP ⭐ 16y

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Çocuk Bayramı, bu alanda hem dünyada bir ilki oluşturmakta, hem de geleceğin cumhuriyet nesillerine, atamızın verdiği önemi ifade etmektedir.Cumhuriyetin geleceğini gençlere ve yarının sahipleri çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza ve gençlerimize güvenini ifade eden Atatürk, onlara bir de bayram armağan etmiştir. Bugünde bizlere düşen görev; hem atamızın emanetlerinin sahibi olduğumuzu göstermek, hem de atamızın aziz hatırasını en yoğun ve güzel biçimde yad etmek olmalıdır.

Özellikle ülkemize, devletimize ve milletimize yönelik bölücü ve yıkıcı faaliyetler karşısında, her zamankinden daha fazla cumhuriyetimizin ilkelerine sahip çıkma, birliğimize ve bütünlüğümüze sahip çıkma mecburiyetinde olduğumuz açıktır. Bu tür bayramları da bu şuur ve düşünce içerisinde değerlendirmek durumundayız.
23 Nisan gibi milli bayramlarımızın önemli bir anlamı daha vardır: Bu bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, millet olarak tasada ve kıvançta bir olduğumuz günlerdir. Bu günde bizlere bu cennet vatanı, canları ve kanları pahasına emanet eden atalarımızın emanetlerini nasıl daha iyi koruyarak ve geliştirerek, yarınlara taşıyabileceğimizi konuşmalıyız, diye düşünüyorum.
Bu nedenle Atatürk'ü ve bizlere emanet ettiği büyük eseri sonsuza kadar yaşatma hususundaki kararlılığımızı, nedenleriyle birlikte çocuklarımıza anlatmalıyız. Anlatmalıyız ki, gelecek kuşaklar uyanık, kararlı ve bilinçli olabilsinler. Tarihi mirasımızı koruma ve kollama konusundaki ödevlerini yerine getirebilsinler.

Hepimizin 23 Nisanı Kutlu Olsun...
13 Yanıt
C
CubaLibre OP ⭐ 16y
Uyku tutmadı bende gitmeden bişey yapıyım dedim...
H
HeroMaster ⭐ 17y
@ Glo
R
RoqA ⭐ 17y
herkesin bayramı kutlu olsun nese:
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Hacım konunu görmedim.Kusuruma bakma.
V
Viski ⭐ 18y
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
Ne Mutlu Türküm Diyene !!! Ulu Önderimizin Tüm Dünya Çocuklarına Armağan Ettiği Bu İlk ve Tek Çocuk Bayramı Herkese Kutlu Olsun...

Ps: konu için teşekkürler 👍
M
mrjakuza ⭐ 16y
L
Leet1 ⭐ 19y
Tüm dünyanın 23 Nisan'ı kutlu olsun! Ne Mutlu Türk'üm Diyene!..
W
Warrison ⭐ 15y
Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar yok olur. M.Kemal Atatürk

23 Nisan Kutlu Olsun ❤️
V
volkanka ⭐ 17y
Şimdi boşbakanın koltuğuna koyun gibi sürdüğü 10000 leri mi oturacak (:
Neyse kim oturursa otursun , acımayacak 😊

bahçelerde maydanoz
bu ne biçim lacivert
ben annemi özledim
yaşasın 23 Nisan...
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi en derin saygı ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 91. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.
C
Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun ❤️
ps:Başlığı düzenlersen iyi olur 🍿

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: