Evet arkadaşlar yaklaşık 5-6 ay önce bıraktığım Silkroad a bugun tekrar basladım bir arkadaşla beraber benim eski bi charımı kasıyoruz char 9 gap simdilik planım lightı 100 e çekip max lamak ondan sonra ise level kasmak . Açtığım konuyu editleme işareti gelmediğinden bu konuyu güncelleyemicem ama aktif konular açıcam nese herşeyin hayırlısı.
23 Temmuz 2010 ( İlk Gün )
- Resim Silinmiş.
23 Temmuz 2010
· 6 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
başarılar canımcım devil-pre-pet hepsini açtın mı turboya takarsın ^^
hadi bakalım go go go ben senı gecerım soyleyım takıp et mavi lvl series forumunu hehehe xD
Silkroad ScreenShot & Video bölümünde herşeyi takip ediyorum tabiki senide ama sp yi kasim bakalım geçebilicenmi gerçi sen mavii ile kasarsın ama nese görücez 😁
Sp kasmakla ugrasma direk 105 e aban.105de job templede günde 10-15 saat kasarsan 2-3 haftada 110a FF olursun zaten 😉
başarılar canımcım devil-pre-pet hepsini açtın mı turboya takarsın ^^
Öyle yaptım yapmasınada light maxlamam lazım bir an önce inş başarıya ulaşıcaz 😊
Sp kasmakla ugrasma direk 105 e aban.105de job templede günde 10-15 saat kasarsan 2-3 haftada 110a FF olursun zaten ;)
Tmm doğru diyosunda bende öyle düşündüm zaten 100 e çekmicem cold la bicheonu sadece light maxlasam yeter bi 160 k istiyo acaba ne yapsam senin dediğin gibimi yapsam kararsız kaldım 🤔
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap