Bende dayanamadım ve gönderdim, ne sabırsız adamım ya Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad anneme sordum:
"anne 1 mi 2 mi?" diye 1 hayırdı 2 evetdi annem 2 dedi bende bunun üzerine yaptım(yapmıcam dememe rağmen).İnş. kabul edilir ahh bir şans verseler neler yapcam, neler...
Herkeze başarılar diliyorum arkadaşlar...
~~~ 23 Tane D.Mod Alınacaktır Bilginize ~~~ Alım Tamamlandı!
· 546 Yanıt · 52K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 28
Yanıtlar
Başvurularinizda kimlik numaranizi yazmayacaksaniz zahmet edip boşuna başvurmayin.. :?!!! Wink
+1 Kafadan Numara Uyduranlarda Tespit Ediliyor Wink
L
Lord_Rings
⭐ 19y
Başvurularinizda kimlik numaranizi yazmayacaksaniz zahmet edip boşuna başvurmayin.. :?!!! Wink
kardeş her gelen bilgiler kontrol ediliyormu
J
Jason Walker
⭐ 19y
evet.
Tabiki Wink Herkezin Düşünceleri Alınıyor Bilgileri Kontrol Ediliyor Bakılıyor Araştırılıyor Soruşturuluyor Öyle Deneme Mod Yapılıyor .
Normal Şartlar Altında Seçilen Kişilere 1 Haftadan Önce Bilgi Gelmez...
bende gönderrim ama daha benim oldschoolla ilglenmedi kimse kim ilgilenceks detective
Kesinlikle ediliyor die düşünüyorum,bir ara küçük bir sorun olmustu.
J
Jason Walker
⭐ 19y
T.C Kimlik No yoksa başvuru yapmayın ! Exclamation Exclamation Exclamation
TC kimlik No olmayanlara Direk Red Yollanacaktır !
rational tc kimlik no gerek yok dedi benmi yanlıs anladım Mr. Green
Special thx to Flexi L
Lord_Rings
⭐ 19y
morwena kardeş herkeze gelicekmi özel msj Very Happy extraokk
morwena kardeş herkeze gelicekmi özel msj Very Happy extraokk
tc kimlik no yoksa yollanır
O
Old School
⭐ 19y
Bende başvurdum bilgiler tam ,eksiksiz ve yanlışsız istediğiniz yerde araştırabilirsiniz Mr. Green
Tc kimlik Numarası olmayan arkadaşlara direk red gönderilecek.
Lord sabrımı taşırma !
Lord sabrımı taşırma !
L
Lord_Rings
⭐ 19y
Tc kimlik Numarası olmayan arkadaşlara direk red gönderilecek.
Lord sabrımı taşırma !
casperdan cevabımı aldım saol extraokk
O
Old School
⭐ 19y
Peki başvurumuz kabul edilirse kaç gün(veya hafta)içinde bize ö.m yoluyla bildirilir?
Peki başvurumuz kabul edilirse kaç gün(veya hafta)içinde bize ö.m yoluyla bildirilir?
ya Kabul Edilirse Zaten D.mod olarak istediğiniz bölümde göreve başlarsınız zaten olduğunuzda anlarsınız sizde
ya Kabul Edilirse Zaten D.mod olarak istediğiniz bölümde göreve başlarsınız zaten olduğunuzda anlarsınız sizde
Nasıl anlarız yani? Very Happy
Nasıl anlarız yani? Very Happy
Renginden. Razz
L
Lord_Rings
⭐ 19y
bir anda mod luk verilmesi heyecanlandırıcı birşey extraokk hım beğendim süpriz Very Happy inş bügün -yarın modlar alınır ama fenerbahce-sevılla maçı başlayacak bugun yetişmez sanırım Question başarılar size bu arada morwena kızma okadar demkki yogunsun ben seni seviyorum kardeş extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap