Icerige atla
Extraloob

~~~ 23 Tane D.Mod Alınacaktır Bilginize ~~~ Alım Tamamlandı!

· 546 Yanıt · 52K görüntüleme · Sayfa 23 / 28
Yanıtlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Belliki Yanlış Yere Yazmış Yüklenmeyin Üstüne Wink
M
Metamorph ⭐ 19y
valla kusura bakmayın oyuna girdiydim yanlışlıkla buraya gitmiş msj ama ben ip ve port yerine yazdım diye hatırlıyodum Rolling Eyes oto pottan dolayıdır kusura bakmayın Mr. Green
C
cancan ⭐ 19y
extrabeer extra ile calısmak onurdur kahvekeyfi
A
apokoc ⭐ 18y
ben daha yeni mrsaj yazmaya başladım beni almazsınız . Very Happy Laughing
M
MoonLife ⭐ 19y
mesaj sayısı önemli diil burda paylasımların önemli
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Banlandı Zaten Wink
M
MoonLife ⭐ 19y

Banlandı Zaten Wink

apokoc mu Shocked Shocked
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Banlandı Zaten Wink

apokoc mu Shocked Shocked

Evet.

1)pessimistt
2)macrocheck
3)Espio
4)a4_tech
5)yellpaze
6)Defance
7)tombalaci_46
8-)Mr_DangeR
9) _DeaDSouL_
10)RaPLeX
11)RebelTurk
12)hmzsnmz
13)xX_CaPtaiN_Xx

10 Deneme Moderatör Kaldı extraokk
M
MoonLife ⭐ 19y
neden banlandı küfür flan mı etti???
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

neden banlandı küfür flan mı etti???

İlk Mesajında Reklam Yaptığı İçin Ve İmzasında Halada Reklam Olduğu İçin Banlandı...

Çoktan Yapılması Gereken Bir İşlemdi Şimdi Yapıldı...
B
BlackLighT ⭐ 19y
valla bolumlere bakıyorm bazında 4 d.mod var bazında 1 bazında yok
Very Happy ben hertürlü paylaşım yaparım Cool
O
ozan1234 ⭐ 18y
başarılar...
M
MoonLife ⭐ 19y
bende d.mod olursam mekanlar silkroad harici videolar ve bilgisayar sorunları cözümleri bölümünü iyi yöneteceğimi düsünüyorum

dikkate alınırsa sevinirim Wink
E
Exqusei ⭐ 19y
ya aslında sözlerimi yanlış anlamayın ama d.mod secilemeyen arkadaşlara bilgilendirme mesajı gelse güzel olur ve yönetimdeki bütün arkadaşlarada kolaylık olmuş olur Exclamation

Ps: Sadece bi öneri Wink
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

ya aslında sözlerimi yanlış anlamayın ama d.mod secilemeyen arkadaşlara bilgilendirme mesajı gelse güzel olur ve yönetimdeki bütün arkadaşlarada kolaylık olmuş olur Exclamation

Sistemi Açıklamakta Bir Zarar Görmüyorum Siz Bilinçlenin Memnun Olun Diye Rolling Eyes

Şimdi Arkadaşlar Bu D.m Alımları Anketle Oluyor . Eğer Ankette Yeterli Oyu Bulamadıysanız Bekletiliyorsunuz Taki Yeterli Oyu Bulana , Tutturana Kadar .

Yani Herşey Sizler İçin Yapılıyor He Baktık Bu Adam Tutturamadı İlk Günden Atalım Adamı Olmuyor Bekliyoruz Herkeze İyi Haber Vermek İçin extraokk

Ha Bazılarının Hiç Kimse Yeterli Olduğunu Düşünmüyor Onlara Atılabilir . Ama Genelde Hep Kritik Olarak Kalıyor...

Birde Şöyle Bir Yöntem Var İçeriden Deneme Moderatör , Moderatör , Glob Moderatör Veya Admin Bir Tanıdığınız Varsa Ve Size Kefil Olursa Direk Alınıyorsunuz...

Hepiniz İçinizi Ferah Tutun . Yıkılmayacak Düşünce Aşılmayacak Engel Yoktur. Captain Örnek Olsun Sizlere Bir Hata Yapmış (Ben Ne Yaptığını Bilmiyorum) Ve Bu Hatadan Dolayı Üstündeki Düşünceler - Yöndeydi Ama Çalıştı Düzeltti 38 Kere Başvuru Gönderdi Neredeyse Sonucunda Alındı Rolling Eyes

Beklenenen Gün Gelecekse , Çekilen Çile Kutsaldır.
E
Espio ⭐ 19y

Sistemi Açıklamakta Bir Zarar Görmüyorum Siz Bilinçlenin Memnun Olun Diye Rolling Eyes

Şimdi Arkadaşlar Bu D.m Alımları Anketle Oluyor . Eğer Ankette Yeterli Oyu Bulamadıysanız Bekletiliyorsunuz Taki Yeterli Oyu Bulana , Tutturana Kadar .

Yani Herşey Sizler İçin Yapılıyor He Baktık Bu Adam Tutturamadı İlk Günden Atalım Adamı Olmuyor Bekliyoruz Herkeze İyi Haber Vermek İçin extraokk

Ha Bazılarının Hiç Kimse Yeterli Olduğunu Düşünmüyor Onlara Atılabilir . Ama Genelde Hep Kritik Olarak Kalıyor...

Birde Şöyle Bir Yöntem Var İçeriden Deneme Moderatör , Moderatör , Glob Moderatör Veya Admin Bir Tanıdığınız Varsa Ve Size Kefil Olursa Direk Alınıyorsunuz...

Hepiniz İçinizi Ferah Tutun . Yıkılmayacak Düşünce Aşılmayacak Engel Yoktur. Captain Örnek Olsun Sizlere Bir Hata Yapmış (Ben Ne Yaptığını Bilmiyorum) Ve Bu Hatadan Dolayı Üstündeki Düşünceler - Yöndeydi Ama Çalıştı Düzeltti 38 Kere Başvuru Gönderdi Neredeyse Sonucunda Alındı Rolling Eyes

38 mi? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Helal valla hem gönderene hem okuyana
B
BlackLighT ⭐ 19y
ben 100-150 tane göndereyim kabul olur belki Twisted Evil Mr. Green Razz
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Yav 38 Benim Favori Abartı Sayım Takılmayın Oralar Rolling Eyes
E
Exqusei ⭐ 19y

açıklaman iiçin teşekkür ederim parmaklarına sağlık.

mesajının içeriğinde diyorsunki anket var ve oy alıyorsunuz. oylar kişiselmi veriliyo? yoksa yapılan paylaşıma göremi veriliyo

yine mesajından yola cıkarak demişsinki arkadaş 38 kere başvurdu ve sonunda alındı. ben şahsen 1 kere doldurdum forumu ve beklemeye geçtim. tekrar başvurma hakkım varmı ve tekrar başvurmam bana ne gibi yarar sağlar.

Ps:bilgilendirme için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
R
RollsRoyce ⭐ 19y
walla bende3-4 kere basvuru yaptım daha cvp gelmedi D.mod olmam imkansız ama yazın ps ögrenırsem biraz daha sansım artabılır

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: