olayı kim çıkarıyorki. benim bi itirazım olmadığı taktirde kimseden çıt bile çıkamaz. çünkü olayın muhattabı ben ve extraloob yönetimidir. (olay benim için geçerlidir kimse üstüne alınmasın) kahvekeyfi
~~~ 23 Tane D.Mod Alınacaktır Bilginize ~~~ Alım Tamamlandı!
· 546 Yanıt · 52K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 22 / 28
Yanıtlar
L
Lord_Rings
⭐ 19y
polemık yaratmayın
Okan Abi 2 Yada 3 Hafta Oldu Hala Bekliyorum Kabul Edilmediysem Bari Edilmeden Diye ö.m Atsanız Çok Sevinirim Saygılarımla...
Okan Abi 2 Yada 3 Hafta Oldu Hala Bekliyorum Kabul Edilmediysem Bari Edilmeden Diye ö.m Atsanız Çok Sevinirim Saygılarımla...
+1907 Exclamation Exclamation
+1907 Exclamation Exclamation
benimki 3 haftadan fazla oldu
okan Abim Ya Bi İlgilensen Süper olur Very Happy
up!
L
Lord_Rings
⭐ 19y
maybe extraokk
BEn zaten yukarıdaki reklam yazılarına hep bakıyodum nerdeyse ilk başlarda ben başvurdum hala yokk Very Happy
Ben olmak istiyorum aekadaşlar lütfen yaparsanız sevinirim popcorn
basvuru formunu doldurdun mu??
okan abi bana hâla mesaj gelmedi 1,5 ay oldu hala gelmedi eğer olamadıysam bunun bildirilmesi geekmezmiydi Question
Bannerı görevmiyom :S
Bannerı görevmiyom :S
- Resim Silinmiş.
L
Lord_Rings
⭐ 19y
d.mod 23 tane tamamlandımı
H
HELLCRASHER
⭐ 19y
hyr daha tmm lanmadı
Bana red cevabı gelmedi ama red olduğu belli 2,5 hafta geçti çünkü Very Happy Ben tekrar yaptım ^^ Son bir kez şansımı denicem gerçi bunu şansla alakası yok ama neyse...
ip : 203.169.178.72
port : 8888
id : test
pw : 555
2.denememde girdim valla kahvekeyfi
pw : 555
2.denememde girdim valla kahvekeyfi
ip : 203.169.178.72