Peki Okan Abicimde Ne zaman açıklanacak bu D.Modlar Yada seçilmeye başlandımı Bilgi verirsen Çok Memnun Olurm Teşekkürler..
~~~ 23 Tane D.Mod Alınacaktır Bilginize ~~~ Alım Tamamlandı!
· 546 Yanıt · 52K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 14 / 28
Yanıtlar
yellpaze ve pessimistt d.mod olmuşsunuz tebrikler extrabeer mucX extraokk
L
Lord_Rings
⭐ 19y
tebrikler arkadaşlar extraokk
yellpaze ve pessimistt d.mod olmuşsunuz tebrikler extrabeer mucX extraokk
teşekür ederim arkadaşım tebriklerini sunan herkesede teşekkürler.. Exclamation darısı d.mod olmak için başvuran arkadaşların başına. extraokk
Yeni D.Modluğa giren arkadaşlarıma forumda ve gerçek hayatta başarılar diliyorum...
banner neresi açıklar mısınız?
pek seçileceğimi sanmıyorum tanınan birisi değilim ama şansımı denemek istiyorum
R
RoyalFlush
⭐ 19y
sayfanın sağ üst köşesinde
silkroad bilgi paylaşım sütesi
www.extraloob.com
sss arama üyeler kullanıcı kontrol paneli gibi seçenekler var
onun hemen altında mod&haber editörü alımları başlamıştır diye bir banner var
işte o banner bu banner meşhur olan Very Happy
silkroad bilgi paylaşım sütesi
www.extraloob.com
sss arama üyeler kullanıcı kontrol paneli gibi seçenekler var
onun hemen altında mod&haber editörü alımları başlamıştır diye bir banner var
işte o banner bu banner meşhur olan Very Happy
sağ üst kösede mod alımları baslamıstır die bi yazı var oraya tıkla formu doldur ve gönder
anladım çok saolun reklamı diyormuşsunuz yolladım inş. seçilirim.d.modluğa layık olacağıma inanıyorum
M
muratko193
⭐ 19y
Jüri Olan Arkadasların İşleri Bayagı Zor Olacaga Benziyor Gun Gectikce Taleb Artıyor Allah Kolaylık Versin Jüri Arkadaslara Twisted Evil
L
Lord_Rings
⭐ 19y
inş seçilirim büyük işler yapacağım
bende inş. diyorum ama o kadar çok d.modluğa aday olan sitenin büyük kişileri varken benim olabilme ihtimalim olduğnu sanmıyorum
M
muratko193
⭐ 19y
bende inş. diyorum ama o kadar çok d.modluğa aday olan sitenin büyük kişileri varken benim olabilme ihtimalim olduğnu sanmıyorum
Eğerki Geçmişte Yada Yakın Zamanda Site İçerisinde Bir Vukuat ın Yoksa Vede Dogru Secimde bulunduysan Neden Sansın Olmasın
Ben umudu kestim benden sonra başvuru yapanlar oldu ben seçilmedim ne yapalım sağlık olsun D.Mod olan arkadaşlara başarılar... Sad Neutral Neutral
Ben umudu kestim benden sonra başvuru yapanlar oldu ben seçilmedim ne yapalım sağlık olsun D.Mod olan arkadaşlara başarılar... Sad Neutral Neutral
cvp gelicek deniyordu? galiba susmaları bize bir cvpmış gibi geliyor?
120 tane başvuru var 20 tane yönetim üyesi var herkes aynı günde yorumunu yapamaz değilmi en az 1 ay sürer detective
120 tane başvuru var 20 tane yönetim üyesi var herkes aynı günde yorumunu yapamaz değilmi en az 1 ay sürer detective
Sabredin arkadaşlar.Bende bekliyorum.Ama bana olmıcak gibi geliyor benim melese birkaç pürüz var çünkü =(
EXTRALOOB CEVAP BEKLİYORUM... MSJ GÖNDERDİM....
Adınız Soyadınız :Fatih Yağlıoğlu
Doğum Tarihiniz ( GG / AA / YYYY ) :29\05\1995
Ev Telefon Numaranız:
Cep Telefon Numaranız:
Tc. Kimlik No:
E-mail Adresiniz:[email protected]
Forumda kullandığınız hesaplar:Fsmf_09
Hangi Bölümde Görev Almak İstersiniz:Knight Online (KO)
Daha önce görev aldığınız forumlar:www.kaoskoxp.com
Hergün düzenli olarak internete girermisiniz?
İnternete girerim ve KO oynarım Ko modratörü olmak istiyorum.
Bu zamana kadar forumda yaptığınız paylaşımlar neler?
Arkadaşlarına Oyunda Yararlı oLabilecek programlar gönderdim
Rapidsharede sınırsız kullanımı paylaştım....
Sizce bir moderator'un görevi nedir?
Bir Moderator ün görevi görevli olduğu formda arkadaşlarına yardım etmek, bilgi paylaşmak ve onlara kötü örnek olacak kişilere engellemektir...
Eğer beni KO modratörü Yaparsanız Çok teşekkür ederim ve Knightta Silkroad diliyle bot Knight diliyle koxp u düzenli olarak arkadaşlarımla paylaşıcağıma yemin ederim....tc kimlik no'nu göndermediysen kabul edilmezsin
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap