17 Eylül 2012'itibari ile yeni bir eğitim ve öğretim yılı başladı.
Tüm öğrencilere başarılar dileriz.
Saygılarımızla,
Tüm öğrencilere başarılar dileriz.
Saygılarımızla,

Herkes Sayın Başbakanımızın resmini yırtıp çöpe attı dedim okuyun belkin birşey yazmıştır diye. ama dinlemediler beni :(
Herkes Sayın Başbakanımızın resmini yırtıp çöpe attı dedim okuyun belkin birşey yazmıştır diye. ama dinlemediler beni :(
ahahahaha 😘
ahahahaha 😘
Önceden resmin Ön yüzünde ATATÜRK arka tarafında başbakan veya milli eğitim bakanı olmuyormuydu ?
Special thx to FlexiO kadar çok özlemişim ki o sıraları, yazın kıçını devirip yatanlar ayıla bayıla, oflaya poflaya gitmişlerdir okula. Fakat benim gibi yazı çalışarak geçiren arkadaşlar hoplaya zıplaya gitmişlerdir, keza ben hoplaya zıplaya gittim^^
O kadar çok özlemişim ki o sıraları, yazın kıçını devirip yatanlar ayıla bayıla, oflaya poflaya gitmişlerdir okula. Fakat benim gibi yazı çalışarak geçiren arkadaşlar hoplaya zıplaya gitmişlerdir, keza ben hoplaya zıplaya gittim^^
Okul kantininden birşey yiyebildinmi onu söyle sen bana 😁
Special thx to FlexiO kadar çok özlemişim ki o sıraları, yazın kıçını devirip yatanlar ayıla bayıla, oflaya poflaya gitmişlerdir okula. Fakat benim gibi yazı çalışarak geçiren arkadaşlar hoplaya zıplaya gitmişlerdir, keza ben hoplaya zıplaya gittim^^
Okul kantininden birşey yiyebildinmi onu söyle sen bana 😁
Ben kantinden birşey yemem hacım, çıkışta kahvaltı yaptık sınıfta 15 dakika önce tanıştığımız kızlarla 🎅
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap