Icerige atla
Extraloob

2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Başladı

· 23 Yanıt · 1.6K görüntüleme
Rewind
Rewind OP Yönetici ⭐ 19y

17 Eylül 2012'itibari ile yeni bir eğitim ve öğretim yılı başladı.
Tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Saygılarımızla,
23 Yanıt
T
TanerUNER ⭐ 19y
Tarihe kazıyın bunu okulların açıldığı gün TTnet internetimi kesti ve bulduğum bir açık sayesinde internete giriyorum.

2012 - 2013 dönemi hayırlı uğurlu ola...

not: SSL güvenlik açığıdır. 3 yıl önce ilk internetim kesildiğinde bulmuştum pek bilinen birşey değil not alın bir yere lazım olur.

https:// kullanılabilen bütün sitelere giriş yapıyor. yapmayanlarada tunnellerden girersiniz tunnellerde https kullanıyor.
Kalkandelen
ahh ahh öğrenci yıllarımm 😢

Tüm öğrencilere başarılar dilerim süper bir yıl gecirmeniz dileğiyle ALLAH utandırmasın.
Z
Zippy ⭐ 15y
Geçmiş olsun 😊
.NET
.NET ⭐ 19y
Sabahin korunde kalk okula git bir de o igrenc gomleklerle vs vs. Ben de okuz gibi uyumusum yeni kalktim aliskanlik 😜
[F New]Solo Gitarist
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Yine adamların moralini ilk günden bozuyorsun wax ayıp değil mi 😜
R
RoqA ⭐ 17y
Abi törende ne konuştular yine...
G
Genc Osman ⭐ 14y
Aynen Törenlerde çektiğimi derslerde çekmiyom :))
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bizim de bugün ilkokullular gibi uni basliyor ne alakaysa ashamed0003
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Herkes Sayın Başbakanımızın resmini yırtıp çöpe attı dedim okuyun belkin birşey yazmıştır diye. ama dinlemediler beni 😞
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Z
Zippy ⭐ 15y
Herkes Sayın Başbakanımızın resmini yırtıp çöpe attı dedim okuyun belkin birşey yazmıştır diye. ama dinlemediler beni :(

ahahahaha 😘
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Herkes Sayın Başbakanımızın resmini yırtıp çöpe attı dedim okuyun belkin birşey yazmıştır diye. ama dinlemediler beni :(

ahahahaha 😘

Önceden resmin Ön yüzünde ATATÜRK arka tarafında başbakan veya milli eğitim bakanı olmuyormuydu ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Z
Zippy ⭐ 15y

ahahahaha 😘

Önceden resmin Ön yüzünde ATATÜRK arka tarafında başbakan veya milli eğitim bakanı olmuyormuydu ?

Daha önce başbakanın resmi mi oluyodu ya orda eğer varsa hiç fark etmedim ben.Zaten ne diye koyarlar çok merak ediyorum 😊 bakan neysede ona noluyo ya 😁
CreddyTitans
Hepimize Hayırlı Olsun:) , Okulca geçen seneki kitaplardan ATATÜRK resmini yeni kitaplara yapıştıracağız.
R
RoqA ⭐ 17y
Bizim kitaplarda Atatürk resmi Gençliğe Hitabe vardı? Hatta ilk isim onlara bakmak oldu.
E
EmmaW ⭐ 19y
aynen bende alır almaz baktım hepsinde vardı resim, marş ve hitabe
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
O kadar çok özlemişim ki o sıraları, yazın kıçını devirip yatanlar ayıla bayıla, oflaya poflaya gitmişlerdir okula. Fakat benim gibi yazı çalışarak geçiren arkadaşlar hoplaya zıplaya gitmişlerdir, keza ben hoplaya zıplaya gittim^^
Special thx to Flexi
Ufck
Ufck ⭐ 16y
O kadar çok özlemişim ki o sıraları, yazın kıçını devirip yatanlar ayıla bayıla, oflaya poflaya gitmişlerdir okula. Fakat benim gibi yazı çalışarak geçiren arkadaşlar hoplaya zıplaya gitmişlerdir, keza ben hoplaya zıplaya gittim^^

Okul kantininden birşey yiyebildinmi onu söyle sen bana 😁
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Ben kantinden birşey yemem hacım, çıkışta kahvaltı yaptık sınıfta 15 dakika önce tanıştığımız kızlarla 🎅
Special thx to Flexi
Ufck
Ufck ⭐ 16y

Ben kantinden birşey yemem hacım, çıkışta kahvaltı yaptık sınıfta 15 dakika önce tanıştığımız kızlarla 🎅

Çift Dikişsin ya havan olur 😎 😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: