Icerige atla
Extraloob

2011 Yılı Genel Seçimlerinde hangi partiye oy vereceksiniz ?

· 220 Replies · 20K views · Page 10 / 11
Replies
B
byfayrasko ⭐ 18y
daha kendi partisindeki adamların ahlakına sahip çıkamayanlar neyin eleştirisi peşinde anlayamıyorum istifa ede ede kurmay kalmadı partide :DDD

Ahlak bekçisi değil seçmeniz.

sana ahlak bekçisi ol diyen yok sadece buradaki ama seni yönetecek insanların neler yaptığıdır ama şöyle bişey var ahlaksız bir insana güvenirsen sonunda onun gibi olabilir ben güvenmem yani güvenende olacaklara katlanır bu kadar basit

Biz o kadar kolay ahlaksız olmayız kendimize güvenimiz tam.Şüphem yok.
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
çok komiksiniz ya 😄 sanki seçimde partiye değilde kendi kendinize oy veriyorsunuz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
N
nukenobar ⭐ 15y
AKP beyinleri nasıl yıkıyor yani amerika nasıl yıkıyor derseniz alın size bu forumda ornegi. Cahil insanlar böyle kandirilir. Adamlar her dk CHP diyor ben tkp diyorum adamlar hala CHP diyor Adana 30 soru sordum cevap veremedi hala bana gelişim diyor

Ülkeyi satmaya yardimci olanlar yani AKP'ye oy verenler yani asıl cahiller bakın bakalım AKP ile borclar ne kadar arttı ekmek benzin ne kadar arttı bu ülkeyi calmaktan baska bir şey bilmiyorsunuz eğer benim oy verdigim parti ülkeden para çalıyorsa ben bana niye yok derdim ama vermiyorum ( hani da teminden beri anlamsız bir mantık yapiyosunuz ya aynısını simdi yaptım siz anlarsınız belki simdi )
V
volkanka ⭐ 17y
Konu iyice saptı. Konuyu kilitliyorum sadece oyunuzu kullanınız...
Seçimden sonraki gün konu açılacaktır.
T
Son 6 Gün Kala Topic Açılmıştır.
H
Demokrat Parti 🤘
D
djfko ⭐ 18y
Beach Party 😈
B
konu acılır acılmaz böle bişey yazdıgım için k.bakmayın ama içimde kalmıstı

tamamen katılıyorum. her şey ortada ve görülüyor.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17721323.asp şu haberi okusun bi arkadaşlar. tamamen tarafsız bi dergi ''the economist''in yayımladığı makaleden kesitler.
ingiliz dergisi bunu yayımlıyor ben biyerlerimden sallamıyorum her şey ortada ve belli oluyor.

İşte olay budur 🤘 Yabancı ve tarafsız basını incelerseniz zaten adamlar diyor türkiye son yıllarda kat kat büyüdü diye. Dünyanın 17. ekonomisi olduk daha ne?

Sallama yapmıyoruz arkadaşlar. En büyük fark bu.

melih gökceke atıran iftiraların hiçbirini ispatlayamadı şimdi hiçbir kanal bundan bahsetmiyor. http://www.melihgokcek.com lütfen ziyaret edip kanıtları belgeleriyle beraber okuyun. biz sallama yapmıyoruz, gerçekler belgeleriyle

ekonomi tabi gelişir.ülkedeki kurumları sata sata para yaptı sonrada bazıları ekonimi gelisti diyolar.benzin5 lira olursa,sigara 5 lira olursa alkol fiyatı ucarsa tabi gelişir.
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
İmzandan bile ideolojik düşüncelere sahip olan bir ergen olduğun belli,ekonomiden anlamıyorsan yazmıyacaksın
B
İmzandan bile ideolojik düşüncelere sahip olan bir ergen olduğun belli,ekonomiden anlamıyorsan yazmıyacaksın

ergenlikten cıkalı yıllar oldu kafanı yorma sen ona.sanki karsımdaki ekonomi profesoru acıkla bakalım sen biliyosan niye böyle.milli gelir bilmem kac lira olmus cart curt ben görünene bakarım.aclık sınırı 1 milyar kusur asgeri ücret 650 lira eekonomiden anliıyomuyum pek sayılmaz.ama şunu iyi biliyorum 650 lira için 14 saat calısıp ayın sonunu zor getiriyourm.
D
ddnet ⭐ 16y
arkadaşlar...bugünün siyasetini anlamak için en az bir 20 yılı iyi bilmemiz gerekiyor ^^

son 10 yıla bakarak değerlendirme yapılmamalı ^^

uğur mumcuyu öldürenler bugün akp iktidarının ipini çekme peşindedir..olay salt siyasaet değil sosyolojik bir merkez-çevre davasıdır...

yoksa bizde amerkadan nişan almadan genelkurmay başkanı olanda yok başbakan olanda..nokta.
U
Ural_Tulga ⭐ 15y

ergenlikten cıkalı yıllar oldu kafanı yorma sen ona.sanki karsımdaki ekonomi profesoru acıkla bakalım sen biliyosan niye böyle.milli gelir bilmem kac lira olmus cart curt ben görünene bakarım.aclık sınırı 1 milyar kusur asgeri ücret 650 lira eekonomiden anliıyomuyum pek sayılmaz.ama şunu iyi biliyorum 650 lira için 14 saat calısıp ayın sonunu zor getiriyourm.

Böyle bir konuda son yorumlara bakarak yorum yazılmaz,git önceki sayfada ekonomik açıklamalarımıza bak ondan sonra gel burda bana artistlik yap tamam mı cicioe2
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
arkadaşlar...bugünün siyasetini anlamak için en az bir 20 yılı iyi bilmemiz gerekiyor ^^

son 10 yıla bakarak değerlendirme yapılmamalı ^^

uğur mumcuyu öldürenler bugün akp iktidarının ipini çekme peşindedir..olay salt siyasaet değil sosyolojik bir merkez-çevre davasıdır...

yoksa bizde amerkadan nişan almadan genelkurmay başkanı olanda yok başbakan olanda..nokta.

Gayet yerinde bir açıklama,tebrik ediyorum. 🍺
A
Aragornnn ⭐ 18y
N
nukenobar ⭐ 15y
AKP

http://www.facebook.com/video/video.php?v=158871900841717&oid=147733125265579&comments

bunu bi izleyin

Adam haklı beyler, Ural demiski imzandan anlaşılıyor bu adam dikmendede vardı galiba ve sizin gibi küçük beyinliler yüzünden ülke bu duruma geldi, kimisi cahildir AKP'ye atar amasan küçük beyinliler olduğu için atıyorsun

Umarım bu forum 10 yıl daha açık olur ve ilke tamamen saytildihinda burda kâh kâh gülerek AKP ye oy verenler mutlunı
N
nukenobar ⭐ 15y
Diye sorarım ama adam mutlu olur çünkü beyin küçük o yüzden amerika öyle bir beynine girmiski ülkeyi satıyoruz adama doğal geliyor
N
nukenobar ⭐ 15y
Adamlar interneti kapıyor hala imzaya bakarak ergen diyor
B
Baris Chn ⭐ 15y
N
nukenobar ⭐ 15y

Buna cevap verin veremezseniz niye AKP ye iy veriyosunuz

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: