Diadoraya cevap verene açıkça söylüyorum bu sorulara asam akıllı cevap verene ben vericem. Başbakan sehite kelle dedi
Bu arada diadora sadece caminin kiliseye cevrilmesine katılmıyorum bu olabilir canim
2011 Yılı Genel Seçimlerinde hangi partiye oy vereceksiniz ?
· 220 Replies · 20K views 0 reading · Page 7 / 11
Replies
D
diadoraking2
⭐ 18y
Diadoraya cevap verene açıkça söylüyorum bu sorulara asam akıllı cevap verene ben vericem. Başbakan sehite kelle dedi
Bu arada diadora sadece caminin kiliseye cevrilmesine katılmıyorum bu olabilir canim
kardeş bunlara oy verenler cemaatçi işi gücü allah onun için yazdım
BU ARADA TÜRKİYEDE İLK DEFA ZİNA AKP ZAMANINDA SUÇ OLMAKTAN ÇIKTI.DUYUN BUNU FETOCULAR
ya kılıçdaroğlunun dedikleri nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum arkasını demirele dayamış 600 lira maaş felan zamanında demirelde söyledi size iki anahtar bir ev bir araba sonra noldu dün dündür bugün bugündür dedi türkiyeyi sömürdü ya bırakın bu hayal sömürgecilerini...
D
diadoraking2
⭐ 18y
ya kılıçdaroğlunun dedikleri nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum arkasını demirele dayamış 600 lira maaş felan zamanında demirelde söyledi size iki anahtar bir ev bir araba sonra noldu dün dündür bugün bugündür dedi türkiyeyi sömürdü ya bırakın bu hayal sömürgecilerini...
bu ülkede siyasetci erdoğandan sonra 1 kılıcdaroğlumu var ?
Bu konuda tartışma yapmayın lütfen... Sadece oyunuzu kullanınız isterseniz de parti adını yazabilirsiniz...
❗
Sen o kadar kurnazsinki sen bizim sorularımıza cevap ver zaten ben tkp diyorum sana hatta fiyorumki AKP olmasın hepsi olsun .
CHP basa gecmediki çalsın
T
Tony Montana
⭐ 18y
En ufak bir tartışmada kilit vuracağım konuya ve tartışma çıkartanlar için gerekeni yapacağım
Tamam pardon sustuk çalsınlar sessiz kalkdan artık
Hala bir şeyi savunurken fütursuzca sallamayı bırakamadık.
Birisi çıkar R.T.E den duyduklarını buraya yazar, birisi çıkar Kılıçdaroğlu'ndan duyduklarını.
Sizin aklınız yok mu arkadaşlar her şeye ne diye bu adam söylerse doğrudur diyerek sarılıyorsunuz?
Bu ülkede takım tutar gibi parti tutulursa hiçbir şey değişmez, gelişmez...
Üzülüyorum, okumayan,araştırmayan bir toplum olduk çıktık. Hakkımızda hayırlısı...
Birisi çıkar R.T.E den duyduklarını buraya yazar, birisi çıkar Kılıçdaroğlu'ndan duyduklarını.
Sizin aklınız yok mu arkadaşlar her şeye ne diye bu adam söylerse doğrudur diyerek sarılıyorsunuz?
Üzülüyorum, okumayan,araştırmayan bir toplum olduk çıktık. Hakkımızda hayırlısı...
Partileri ve liderleri eleştirebilmeniz için onlardan daha iyi olmalısınız.
Sadece oyunuzu verin lütfen.
Sadece oyunuzu verin lütfen.
Tamam pardon sustuk çalsınlar sessiz kalkdan artık
siz ne söylerseniz söyleyin her türlü iktidara AKP gelicek.
herkes olanı biteni görüyo herkes herşeyin farkında ama milletimiz takım tutar gibi parti tutuyor,kendine yediremiyor.
Hala bir şeyi savunurken fütursuzca sallamayı bırakamadık.
Ben dediklerimin hicirimi kilicdaroglu dediklerinden aadim araştırıp söylediklerim bunlar
Sadece oyunuzu verin tartışma yapmayın deniyor,
Tartışma yapmayın cümlesinin neresi anlaşılmayacak kadar zor ?
Anlamıyorsanız ingilizce falan da yazalım istiyorsanız. ☕
Tartışma yapmayın cümlesinin neresi anlaşılmayacak kadar zor ?
Anlamıyorsanız ingilizce falan da yazalım istiyorsanız. ☕
Sen o kadar kurnazsinki sen bizim sorularımıza cevap ver zaten ben tkp diyorum sana hatta fiyorumki AKP olmasın hepsi olsun .
CHP basa gecmediki çalsın
sadece gülüyorum makara:
chp
chp
- edit yanlış oldu.
evet yanlış oldu aslında dev sol
U
Ural_Tulga
⭐ 15y
Bir Uygur Türkü olarak Adalet ve Kalkınma partisi lehine oyumu kullanacağım.
Cumhuriyet Halk Partisi.
Tartışma yapmayın siyaset hakkında,zaten oy vermeyecek bazılarınız 14 15 yaşında çocuklarsınız kafanızı böyle şeylere yormayın ananız babanız hangi partiye oy verecekse yazın geçin boşu boşuna bilmediğiniz şeyler hakkında yazılar yazıp tartışma çıkartmayın forumda.
Log in to write a reply.
Log In