Dinlemeyenler için öncelikle şarkı:
Sayneye Türk Bayrağı ile çıkışları ve Türkçe canlı yayın ;
Sayneye Türk Bayrağı ile çıkışları ve Türkçe canlı yayın ;
Ben şarkıyı kesinlikle beğendim belirteyim hemen. Beni de yeterince gururlandırdı sahneye Türkiye Bayrağı ile çıkmaları.. Görüşlerinizi öğrenmek istiyorum sizlerinde..Bazen diğer Türk toplumlarına bakıyorum şunu düşünmeden edemiyorum. Bu yüce ırk ın avrupaya amerikaya her neyse artık ihtiyacı var mı ?..
Size içimdeki birkaç şeyi daha aktarayım. Konuyu direk dini olarak algılamayın. Avrupa ve amerika ülkelerine baktığımızda dışarıdan çok iyi görünür, biz Türkler de heves yaratır. Ortamlar, partyler vs. İnanın bana içinden olay hiç iyi değil. Gördüm, sordum.. Saygı denilen bir kavram yok, edep yok ve evet namusda yok diyebiliriz. Gidip yakından görünce beni daha iyi anlayacağınıza eminim..Ve en önemlisi ordaki insanlarda bizdeki Türk insanının sıcaklığı yok.. öyle iş yeri arkadasının yanına 2 çay kapıp gidip dünki maç hakkında konusmak, akşam gel baba bi pes atalım olayı yok..(yaptıkları filmlerde görebilirsiniz belki) Uzun lafın kısasına geleyim..Bana soracak olursanız bazen toplumumuzu çok seviyorum bazen sevmiyorum. Ancak inanın Türk toplumu olarak dünyanın hiç biryerinde görünmeyecek sıcaklığa sahibiz..