JusTPLaY 5% [ 1 ]
Dark Zone 35% [ 6 ]
sarkoLata 5% [ 1 ]
AlchemyMaker 52% [ 9 ]
ps:JusTPLaY kim ya ilk defa görüyorum 😆
😘
JusTPLaY 5% [ 1 ]
Dark Zone 35% [ 6 ]
sarkoLata 5% [ 1 ]
AlchemyMaker 52% [ 9 ]
ps:JusTPLaY kim ya ilk defa görüyorum 😆
AlchemyMaker
AlchemyMaker
ilk sayfaya ben AlchemyMaker yazmıştım ve yine söylediğim tuttu ilk sayfadaki kazanacak 😈 AlchemyMaker bu kıyağımı unutmassın bro bi +7 basar hediye edersin 😁
AlchemyMaker
Bize yakıştıramadın demek .
Bana oy veren arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum fakat bir açıklama yapmak istiyorum.
Dark Zone arkadaşın üyelik tarihi : 26 Ara 2010
Benim üyelik tarihim : 03 Oca 2011 ( Tabi önceki site ile olan bağlantımı göz önünde bulundurmak istemiyorum) ❤️
Bu bağlamda 2010 yılı Dark Zone'nin Aralık Ayının Üyesine daha layık olacağını düşünüyorum ve ben kazansam bile onun yapılmasını istiyorum olabiliyorsa oylarımında Dark Zone'ye ait olmasını istiyorum. ❤️ 🙏
Beni artık Ocak ayınınkine aday gösterirsiniz neutral1 biggrint1
ps: Bende yeni farkettim ama bu itirafta bulunmam gerekiyordu kimse yanlış anlamasın ❤️ 😘
Tabiki de son karar yönetimin ❤️
Bana oy veren arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum fakat bir açıklama yapmak istiyorum.
Dark Zone arkadaşın üyelik tarihi : 26 Ara 2010
Benim üyelik tarihim : 03 Oca 2011 ( Tabi önceki site ile olan bağlantımı göz önünde bulundurmak istemiyorum) ❤️
Bu bağlamda 2010 yılı Dark Zone'nin Aralık Ayının Üyesine daha layık olacağını düşünüyorum ve ben kazansam bile onun yapılmasını istiyorum olabiliyorsa oylarımında Dark Zone'ye ait olmasını istiyorum. ❤️ 🙏
Beni artık Ocak ayınınkine aday gösterirsiniz neutral1 biggrint1
ps: Bende yeni farkettim ama bu itirafta bulunmam gerekiyordu kimse yanlış anlamasın ❤️ 😘
Tabiki de son karar yönetimin ❤️
Teşekkürler herkese Alchemy bu mertliğinden dolayı tebrik ediyorum . 8)
Teşekkürler herkese Alchemy bu mertliğinden dolayı tebrik ediyorum . 8)
Ben teşekkür ederim böyle olması gerekiyordu 🙏
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap