Icerige atla
Extraloob

2010 YGS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI [ 1 SORU İPTAL OLACAK ]

· 55 Yanıt · 16K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
2010 YGS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

2010 YGS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI [ 1 SORU İPTAL OLACAK ]
özel bir dershanede hoca [uğur dershanesi] olan kuzenim aradı 1 soru iptal olacak dedi bakalım yarın ne sonuç çıkacak.

zan altında olan sorumuz şudur :

Seneye sınava girecek arkadaşlarımıza çok faydalı olacaktır indirip çıktı alın ve arşive kaldırın 😎

[download]2010 YGS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI[/download]rar pass : www.extraloob.com

55 Yanıt
G
O sorulara bir daha bakabileceğimi sanmıyorum.
J
JawBreaker ⭐ 18y
Hemen indiriyorum, seneye için çözelim ne yapabiliyorum görelim. 🤤 😘
J
Josephine ⭐ 17y
Off işte bu yüzden seviyorum bu siteyi ; eskisi gibi sadece sro alanı ile kalmayıp bütün konularda 1numaralı hizmet... ❤️
M
Ne berbat bişiydi yawf oku oku oku anlamıyordum tükçe-sosyal sorularını .
J
Josephine ⭐ 17y
Facebook'ta paylaşıldı cool2:
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Off işte bu yüzden seviyorum bu siteyi ; eskisi gibi sadece sro alanı ile kalmayıp bütün konularda 1numaralı hizmet... ❤️

🤘
[ek #12654]
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

KK'da paylaşıldı mı orada da paylaşalım ^^
I
Inception ⭐ 18y
Hemen indiriyorum, seneye için çözelim ne yapabiliyorum görelim. 🤤 😘

aynen 🍺
J
Josephine ⭐ 17y

KK'da paylaşıldı mı orada da paylaşalım ^^

Onun duvarına da yazdım 😎
X
Biz mi sınava girdik, sınav mı bize belli değil 😁 😁 😁
J
Journalist ⭐ 19y

baba en düşük ihtimalle gelecek olan puan bu beni ilgilendiren YGS 3-4 puanları aklımda ne işaretlediğimi bilemediğim soruları yanlış olarak hesapladım ve böyle bir tablo çıktı ortaya benim için güzel bir sonuç^^ tahminim 375 falan gelir emin olmadıklarımla 🤘

ayrıca kötü dediğim coğrafyam full çıktı o köy sorularının ikiside doğru makara:
H
hmzsnmz ⭐ 19y

baba en düşük ihtimalle gelecek olan puan bu beni ilgilendiren YGS 3-4 puanları aklımda ne işaretlediğimi bilemediğim soruları yanlış olarak hesapladım ve böyle bir tablo çıktı ortaya benim için güzel bir sonuç^^ tahminim 375 falan gelir emin olmadıklarımla 🤘

ayrıca kötü dediğim coğrafyam full çıktı o köy sorularının ikiside doğru makara:

Hadi hayırlısı bakalım hacım istediğin yere gidecek kadar yapmışındır umarım ❤️
[ek #12654]
J
Journalist ⭐ 19y

Hadi hayırlısı bakalım hacım istediğin yere gidecek kadar yapmışındır umarım ❤️

sağolasın bro üzerimden büyük bir yük kalktı artık güle oyanaya hazırlanırım LYS'ye nese: nese: makara:
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Yük kalkar tabi ama ikinci sınav daha stratejik bir öneme sahip bro 😆 Vaktin var 1-2 gün salıver kendini sonra yine başla çalışmaya .thumbsup:
[ek #12654]
S
SnowFlake ⭐ 18y
Abimle açıklanır açıklanmaz baktık sonuçlara ama istediğimiz gibi değildi. Türkçe'de çok zaman kaybetmiş zaman yetseydi matematiği full yapardım diyor... Sözelden iyi bir bölüme girip seneye tekrar Hukuk için hazırlanacak...
Ps: ben de gaza geldim moda tasarımını zorlayacağım seneye makara:
G
Daha bunun lyssi var herşey tam olarak bitmiş değil asıl önemli olan o bence
B
by_serdal ⭐ 16y
😄 herkese sonradada olsa başarılar 😄
M
Mirage ⭐ 19y
Biz mi sınava girdik, sınav mı bize belli değil 😁 😁 😁

😁 😆
J
JetHomme ⭐ 19y
Seneye sınava girecek arkadaşlarımıza çok faydalı olacaktır indirip çıktı alın ve arşive kaldırın 8)

👍 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: