Icerige atla
Extraloob

2009 Yılınız Nasıldı?

· 31 Yanıt · 1.7K görüntüleme
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
En sevdiğim seneydi diyebilirim, harikaydı. Olgunlaştım, düşüncelerim , giyinmem, konuşmam, davranışlarım çok değişti..

Ya sizin? 😎
31 Yanıt
V
volkanka ⭐ 17y
Sonu muhteşem.Başı da idare eder cinsinden.
I
ironEyE ⭐ 18y
Eh fena değildi.
I
Düşünce yapım çok değişti.2 kızı idare etme konusunda bayağı bir tecrübe kazandım.Cinsel hayatım güzel geçti 🎭
SBS'den de daha iyi birşeyler yapsaydık tam olurdu ama güzeldi 😎
J
Josephine ⭐ 17y
Öyle böyle işte.Sonu güzel olucak umarım,aradığım kadınla karşılaştım.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Yaz tatili çok hoştu. ^-^
X
Xplosive ⭐ 17y
Öss'ye 1 adım daha yaklaştırdı.
O
os1 ⭐ 19y
Çok kötü geçti ayağımı kırdım 2 ay alçıda kaldı.Bununla beraber yazılılarım kötüleşmeye başladı.Neyse 10.sınıf olduk bölümlere ayrıldık yeni sınıf yeni ortam yeni dersler falan filan
S
Serj ⭐ 18y
Oturduğumuz yerden taşındık , en sevdiğim arkadaşlarım istanbula gitti , dersler çok kötü , aşık olduğum kız başka biriyle çıkıyor -_-

Ps:Berbat Geçti
Windy
Windy ⭐ 19y
2009 yazi guzeldi.
K
Kriptex ⭐ 17y
Yaz haric kotu diyebiliriz .
A
Avenger ⭐ 18y
Öss'ye 1 adım daha yaklaştırdı.

+∞ 😁
Q
Quater ⭐ 18y
Güzel yanları olduğu kadar kötü yanlarıda vardı dedemi kaybettim.Dedemi kaybedene kadar sadece 1 yakın vefaat etmişti oda küçükken o yüzden ne demek olduğunu anlamıyordum şimdi daha iyi anlamaya başladım :!!&%&!
E
EmmaW ⭐ 19y
berbat
E
El Verano ⭐ 18y
Hayat yönünden bomba.
Ekonomik yönden normal.İstediklerime tamamen ulaşamadım. =)
G
GreenPearL ⭐ 17y
Sex Hayatım Müthiş 😄 dierleri berbat:D
P
Prada ⭐ 19y
Tam istediğim gibi gitti az olaylı olgunlaşmış bir ruh hamleler doğru ve yerinde 😎 Son düzlükte çok güzelde bir vole vurunca tadından yenmez bir yıl oldu..
B
BaSoryong ⭐ 18y
Yazın Fena deyildi ama berbat bir sene idi çok hatalar yaptım... Bu hataları bir daha yapmamalıyım 😊
E
El Verano ⭐ 18y
Tam istediğim gibi gitti az olaylı olgunlaşmış bir ruh hamleler doğru ve yerinde 😎 Son düzlükte çok güzelde bir vole vurunca tadından yenmez bir yıl oldu..

Altın vuruş..lol
P
Prada ⭐ 19y
Hemde ne altın 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: