En sevdiğim seneydi diyebilirim, harikaydı. Olgunlaştım, düşüncelerim , giyinmem, konuşmam, davranışlarım çok değişti..
Ya sizin? 😎
2009 Yılınız Nasıldı?
· 31 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
Sonu muhteşem.Başı da idare eder cinsinden.
Eh fena değildi.
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Düşünce yapım çok değişti.2 kızı idare etme konusunda bayağı bir tecrübe kazandım.Cinsel hayatım güzel geçti 🎭
SBS'den de daha iyi birşeyler yapsaydık tam olurdu ama güzeldi 😎
SBS'den de daha iyi birşeyler yapsaydık tam olurdu ama güzeldi 😎
Öyle böyle işte.Sonu güzel olucak umarım,aradığım kadınla karşılaştım.
NoMoreLove
⭐ 18y
Yaz tatili çok hoştu. ^-^
Öss'ye 1 adım daha yaklaştırdı.
Çok kötü geçti ayağımı kırdım 2 ay alçıda kaldı.Bununla beraber yazılılarım kötüleşmeye başladı.Neyse 10.sınıf olduk bölümlere ayrıldık yeni sınıf yeni ortam yeni dersler falan filan
Oturduğumuz yerden taşındık , en sevdiğim arkadaşlarım istanbula gitti , dersler çok kötü , aşık olduğum kız başka biriyle çıkıyor -_-
Ps:Berbat Geçti
Ps:Berbat Geçti
2009 yazi guzeldi.
Yaz haric kotu diyebiliriz .
Öss'ye 1 adım daha yaklaştırdı.
+∞ 😁
Güzel yanları olduğu kadar kötü yanlarıda vardı dedemi kaybettim.Dedemi kaybedene kadar sadece 1 yakın vefaat etmişti oda küçükken o yüzden ne demek olduğunu anlamıyordum şimdi daha iyi anlamaya başladım :!!&%&!
berbat
Hayat yönünden bomba.
Ekonomik yönden normal.İstediklerime tamamen ulaşamadım. =)
Ekonomik yönden normal.İstediklerime tamamen ulaşamadım. =)
G
GreenPearL
⭐ 17y
Sex Hayatım Müthiş 😄 dierleri berbat:D
Tam istediğim gibi gitti az olaylı olgunlaşmış bir ruh hamleler doğru ve yerinde 😎 Son düzlükte çok güzelde bir vole vurunca tadından yenmez bir yıl oldu..
Yazın Fena deyildi ama berbat bir sene idi çok hatalar yaptım... Bu hataları bir daha yapmamalıyım 😊
Tam istediğim gibi gitti az olaylı olgunlaşmış bir ruh hamleler doğru ve yerinde 😎 Son düzlükte çok güzelde bir vole vurunca tadından yenmez bir yıl oldu..
Altın vuruş..lol
Hemde ne altın 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap