P Paradise OP ⭐ 17y 16 yil once #1 Veoila Environment'ın düzenlediği 2009'un en iyi Vahşi yaşam fotoğrafçıları belli oldu. 94 ülkeden 43,135 fotoğrafçının katıldığı yarışmanın birincisi çitin üstünden atlayan bir kurdu fotoğraflayan José Luis Rodríguez oldu.Saygılarımla,Paradise TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C celebrity ⭐ 17y 16 yil once #2 Harikalar. Bizlerle paylastigin icin tesekkurler; mutlu oldum. 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 16 yil once #3 ^^ Çok güzeller. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O O.p ⭐ 17y 16 yil once #4 Huzur verici. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uchiha Sasuke ⭐ 17y 16 yil once #5 Fotoğraf budur. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Paradise OP ⭐ 17y 16 yil once #6 Ben en çok bunu beğendim. 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
8 8nsins ⭐ 17y 16 yil once #7 harika resimler 👍 daha ismini sayamayacagımız kadar yaratık bitki varken evrim teorisi demiyolarmi bitiyorum 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil