Icerige atla
Extraloob

2 YENİ REKLAM ANLAŞMASI YAPILMIŞTIR

· 50 Yanıt · 14K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
2 YENİ REKLAM ANLAŞMASI YAPILMIŞTIR

bygameshop.com sitesine üye olmak için tıklayınız

gamesiparis.com sitesine üye olmak için tıklayınız

Uzun süredir firmamızla yapmış olduğumuz görüşmeler en nihayetinde bugün sonuçlanmış ve yeni reklam anlaşmamız yapılmıştır her iki tarafa da hayırlı olsun diyoruz.
Birçok oyun için ürün satın alabilirsiniz ; Knight Online SilkRoad Metin2 WarRock Runes Of Magic Karahan Online World Of WarCraft İstanbul Kıyamet Vakti Bigpoint
Rapidshare Cabal Online Popmundo Mynet Oyun Hero Online

Special thx to gamesiparis.com ve bygameshop.com ❤️

50 Yanıt
E
EliteTurk ⭐ 18y
Hayırlı uğurlu olsun,bi bakıyim şu silk fiyatlarına uygunsa gine adres değiştirebilirim. 🤤
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hayırlı uğurlu olsun,bi bakıyim şu silk fiyatlarına uygunsa gine adres değiştirebilirim. 🤤

2 yeni firma güzel kampanyaları mevcut bu bağlamda değerlendirmek lazım bir üye olalım bakalım silk bot gold kaç para görelim 😘
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hayırlı olsun ^^
G
GARMONSU ⭐ 18y
Hayırlı uğurlu olsun 🎭
J
JeWilyn ⭐ 16y
okan abi hayırlı olsun gamesiparisin sahibi recep abi cok güvenilir biridr 5 senedir birlikte iş yapıyoruz daha önceki silkroadarena forumda modluk yaptım bu anlasmaya sanırım en cok ben sevındım iki sevidğim abim birleşmiş oldu ^^
E
EliteTurk ⭐ 18y
http://www.gamesiparis.com sanırım web sayfa düzenlenme aşamasında tam açılmıyorda site.. 🙄
K
KissBerry ⭐ 17y
hayırlı olsun nese: dikkatimi çekti zaten hemen 😁
J
JeWilyn ⭐ 16y
http://www.gamesiparis.com sanırım web sayfa düzenlenme aşamasında tam açılmıyorda site.. 🙄

operadan girersen hata verıyor eksiklik cıkıyor normal expolerdan gir bi sorun cıkmaz 👍
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
hayırlı olsun ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
okan abi hayırlı olsun gamesiparisin sahibi recep abi cok güvenilir biridr 5 senedir birlikte iş yapıyoruz daha önceki silkroadarena forumda modluk yaptım bu anlasmaya sanırım en cok ben sevındım iki sevidğim abim birleşmiş oldu ^^

Recep bey gerçekten çok kibar birisi bizim bu iki firmayı ilk defa duymamız çok şaşırtıcı ama güzel bir anlaşma yaptık her iki firmaya da başarılar dilerim hepimiz silkroad online ve online oyunların oyuncularıyız 😎
J
JeWilyn ⭐ 16y

Recep bey gerçekten çok kibar birisi bizim bu iki firmayı ilk defa duymamız çok şaşırtıcı ama güzel bir anlaşma yaptık her iki firmaya da başarılar dilerim hepimiz silkroad online ve online oyunların oyuncularıyız 8)

evet cok iyi bi insandır recep abi fiyatlarıda gayet uygundur 5 senedir birlikte silk gold satımı yapıyoruz en ufak bi sorun daha cıkmadı her iki tarafada hayırlı olsun diyelım
J
JnrequeL ⭐ 16y
Hadi hayırlısı 👍
B
BaSoryong ⭐ 18y
Her 2 tarafada hayırlı Olsun 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
teşekkür ederiz firmalarımızı bir gezin üye olun kampanları mail ile duyurabilirler fırsatlardan anında haberdar olun ^^
C
Crisis ⭐ 19y
Hayırlı olsun.50 Silk 7.25 gördüm bi daha o siteden alıcam 😜
C
cnrylmz68 ⭐ 18y
Admin bey bu konu aLtına mesaj yazıyorsunuz ancak benim sorunum iLe iLgiLenmiyorsunuz Botumu 21 martta aLdım ancak süremin bittiği yazıyor Premium boşa gidiyor Lütfen iLgiLenin......
J
JetHomme ⭐ 19y
Hayırlı olması dileğiyle.... ❤️
V
volkanka ⭐ 17y
Hobaaa, hayırlı uğurlu olsun 3 tarafada 8))
C
ceza1378 ⭐ 18y
bu oyun standına noldu peki hala güvenilir mi ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: