Hayırlı olsun.50 Silk 7.25 gördüm bi daha o siteden alıcam :P
biz sro oyuncuları için tek önemli şey fiyattır nese:
Şu yan tarafa gelen reklamlara hep uyuz olmuştum ama bunun rengi felan bir hoş gözüktü gözüme 😈
okan abi hayırlı olsun gamesiparisin sahibi recep abi cok güvenilir biridr 5 senedir birlikte iş yapıyoruz daha önceki silkroadarena forumda modluk yaptım bu anlasmaya sanırım en cok ben sevındım iki sevidğim abim birleşmiş oldu ^^
Recep bey gerçekten çok kibar birisi bizim bu iki firmayı ilk defa duymamız çok şaşırtıcı ama güzel bir anlaşma yaptık her iki firmaya da başarılar dilerim hepimiz silkroad online ve online oyunların oyuncularıyız 8)
evet cok iyi bi insandır recep abi fiyatlarıda gayet uygundur 5 senedir birlikte silk gold satımı yapıyoruz en ufak bi sorun daha cıkmadı her iki tarafada hayırlı olsun diyelım
Yanılıyorsun biz silkroad online oyun sever ler için önemli olan şey kalite güven hız ve fiyattır. 8)
silkroadarena mı sanki bu siteyi tanıyorum dur ben recep beyle bir görüşeyeyim bu konuyu kesin bir tanışıklığımız vardır demek kapandı haa forum işini kotarmak kolay değildir tabi biz forumu çözdük onlar satışı demek ki 8)
hayırlı uğurlu olsun yeni yeni şirketler çıkmaya başladı doğru yere reklam verdiniz burası türkiyenin bilmem kaç ilinden ilçesinden daha büyük nese:
hayırlı uğurlu olsun yeni yeni şirketler çıkmaya başladı doğru yere reklam verdiniz burası türkiyenin bilmem kaç ilinden ilçesinden daha büyük nese:
2-3 seneye kalmaz istanbulu gecicez 🤝 makara: makara:

3 tarafada hayırlı uğurlu olsun. nese:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap