Icerige atla
Extraloob

2 Şubat-3 Şubat Softmode [Çalışıyor]

· 1.3K Yanıt · 67K görüntüleme · Sayfa 64 / 66
Yanıtlar
M
mel1h___ ⭐ 19y
KARDES 1 TANE YAZMISSIN NEDEN 10 KERE YAZIORSUN.YARDIM ETCEK ADAM EDER. Mad
F
ok
_
hehehahhaehehaheaheahae !!!!!!!!! AkaN_TurkeR 66 nuker taklada kasarken istanbuldada wizardımı kasıom aynı partide 2 side 4 lü pt Very Happy wizarddan haritadan 66 nukere bakıom Very HappyDD yakında 80 wizard + 80 hybrit int spear nuker olacak saturnde benim Very Happy
A

hehehahhaehehaheaheahae !!!!!!!!! AkaN_TurkeR 66 nuker taklada kasarken istanbuldada wizardımı kasıom aynı partide 2 side 4 lü pt Very Happy wizarddan haritadan 66 nukere bakıom Very HappyDD yakında 80 wizard + 80 hybrit int spear nuker olacak saturnde benim Very Happy

sen herkesi deviremen bencilleşme!!!!
K
kurgu28 ⭐ 19y
beyler çalıştıda bu ben ayarları nasi yapcam yaa bilginiz varmı
C
Co709 ⭐ 19y

beyler çalıştıda bu ben ayarları nasi yapcam yaa bilginiz varmı

bak bi topic var sana gönderiyorum 1 sn bekle
L
lol_nooob ⭐ 19y
arkadaşlar auto traning bnde aktif deil oyuna gir çık yaptım yine aktif ollmadı sebebi ne olabiliir
F
OLDUUUUUUUUUUUUUUUU OLDUUUUUUU ARKADAŞLAR SONUNDA BAŞARDIM OLDUUUUUUUUUUUUUU Laughing Laughing Laughing
_
_Ghost_ ⭐ 19y
Işınlanmak serbestmi düşmeyelim oyundan.21:30 itibari ile...
M
mavigiz ⭐ 19y
arkadaşlar ben adamı seçince masa üstüne atıyor arkadaşın verdiği linkleri indirdim yardımcı olurmusunuz?
C
Co709 ⭐ 19y

arkadaşlar ben adamı seçince masa üstüne atıyor arkadaşın verdiği linkleri indirdim yardımcı olurmusunuz?

sf 16 daki linki indir ben indirdim oldu extraokk extraokk extraokk extraokk
M
mavigiz ⭐ 19y

sf 16 daki linki indir ben indirdim oldu extraokk extraokk extraokk extraokk

kardeş o link nerde sizler kadar bilgili değilim sory Embarassed cevap için saol
S
SONBAHAR ⭐ 19y
yaw en basta linkleri yokmu sonraki sayfa diyon yorumlarımız felan filan var sonraki sayfa ya basabasa 16. sayfaya gel anlarsın yada ben sana çözümünü soleyim sroten 1.86 yı indirmişsin sen onu sil 1.85 i indir onu dene olur extraokk
M
mavigiz ⭐ 19y

yaw en basta linkleri yokmu sonraki sayfa diyon yorumlarımız felan filan var sonraki sayfa ya basabasa 16. sayfaya gel anlarsın yada ben sana çözümünü soleyim sroten 1.86 yı indirmişsin sen onu sil 1.85 i indir onu dene olur extraokk

yav kardeş saolasında, herkes bir sürü şey yazmış ve ben bişi anlamadım. rica etsem sizden zaten trafikten zorla giriyoruz mas aüstüne atan hataynın çözüldüğü linki koyar mısınız?

teşekkürler
N
herkezın ellerıne saglık forum şenlendı valla Very Happy
M
mavigiz ⭐ 19y
Srobot 1.85
http://rapidshare.com/files/88786351/sr ... 5.exe.html
Loader ve x33.dll
http://rapidshare.com/files/88578884/Loader41.rar.html
srobot ile çalışan orjinal sro_client aşağıda..
http://rapidshare.com/files/88437084/sr ... t.rar.html

arkadaşlar ben bunu indirdim. normalde ücretli bot kullanmıyor ve bu işten anlamıyorum. bu verilen linklerden indirdiğim bot starta basınca direk masa üstüne atıyor yokmu yardım sever?

çözümünü biliyorsanız link verirmisiniz teşekkürler
C
cam0ka ⭐ 19y
x33 hatasını yapamadım biraz yardımcı olurmusunuz. Crying or Very sad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: