Icerige atla
Extraloob

2 Şubat-3 Şubat Softmode [Çalışıyor]

· 1.3K Yanıt · 67K görüntüleme · Sayfa 62 / 66
Yanıtlar
A
altanyunus ⭐ 19y
beleş bot mu ?
M
MarXisT ⭐ 19y
Hayır desem inancak mısın
Q
Quincey ⭐ 18y
beyler bot çalışıodu az önceye kadar az önce dc verdi çıktım girince masaüstüne attı Exclamation Exclamation çok acil yardım napacam
E
EfnuR ⭐ 19y

arkaddaşlar bnm bot arrow almıor yardım.Bilen warmı

loop bölümünden auto buy arros miktarını yaz işaretle alır extraokk
Q
Quincey ⭐ 18y
çok acil ya beyler nerdesdiniz Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
M
med99 ⭐ 19y
yok 16. sayfadakide olmadı gene x33.dll not autho... hatası aldım sanrm ben IP ban dedikleri olaya maruz kaldım yapacak bişi yok SM yalan oldu sanrm artk benm için ne yaptıysam çalışmadı çünkü
Q
Quincey ⭐ 18y
hiç kimse yokmu ya
Q
Quincey ⭐ 18y

yok 16. sayfadakide olmadı gene x33.dll not autho... hatası aldım sanrm ben IP ban dedikleri olaya maruz kaldım yapacak bişi yok SM yalan oldu sanrm artk benm için ne yaptıysam çalışmadı çünkü

not aut........ hatası alıosa nhiç uğraşma IP adresin banlanmıştır.
M
med99 ⭐ 19y

düzeltme şansım varmı yani banı kaldırma
M
med99 ⭐ 19y
ya bide benim IP static değilki nasıl IP ban atıyorlar
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
selam arkadaslar bot gıttımı acaba ben gıremyorumda ekran kartını guncelleme hatası olıyorum daha baslarken gırmıyo bıle gıttıyse yazarmısınız bosuna calıstırmaya urasmıyım
Q
Quincey ⭐ 18y

düzeltme şansım varmı yani banı kaldırma

botu parayla bir kere alman gerekiyor kahvekeyfi
Q
Quincey ⭐ 18y

selam arkadaslar bot gıttımı acaba ben gıremyorumda ekran kartını guncelleme hatası olıyorum daha baslarken gırmıyo bıle gıttıyse yazarmısınız bosuna calıstırmaya urasmıyım

bot çalışıyor
F
yuh beeee adam koymus botu şikayetlere baktığı yok insan bi cevap verir utan utan...
Q
Quincey ⭐ 18y
resim çok küşük gözükmüyo kardeş
F

resim çok küşük gözükmüyo kardeş

değiştiriyorum
T
tuna0 ⭐ 18y

yuh beeee adam koymus botu şikayetlere baktığı yok insan bi cevap verir utan utan...

Ben de cevap vermek istiyorum da okunmuyor ki Very Happy
Q
Quincey ⭐ 18y
ben herkesin sorununu biliorum ama bide kendi sorunumu bilsem Shocked oyuna girince masaüstüne atıyo atasız napacam
J
juanito05 ⭐ 19y
arkadaşlar bot bitti galiba authorozide hatası veriyor oyuna girerken.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: