Icerige atla
Extraloob

2 Şubat-3 Şubat Softmode [Çalışıyor]

· 1.3K Replies · 67K views · Page 60 / 66
Replies
_
millet eminmiyiz ekran kartı driver i guncelleyince olacagından??? bna pek mantıklı gelmıo cunkı start deince atıo :S
T
tuna0 ⭐ 18y

millet eminmiyiz ekran kartı driver i guncelleyince olacagından??? bna pek mantıklı gelmıo cunkı start deince atıo :S

?????????????????????????????????? vs vs şeklinde hata veriyosa ben öle yaptım düzeldi
D
dwil ⭐ 19y
erkan kartıyLa aLakası yoq yhaa günceLLe günceLLe yine aynı
T
tuna0 ⭐ 18y

erkan kartıyLa aLakası yoq yhaa günceLLe günceLLe yine aynı

İyi de bende nie oluyo düzelio o zaman ?
C
czero ⭐ 19y
beyler peki nasil olcak benim bot potcuda takilip kaldi haa gitmiyoo
A
walla markası Geforce 7300 LE girdim indiriom bir tane inş. olur Very Happy extraokk
A
oyuna bir türlü giremedim Very Happy
T
tuna0 ⭐ 18y
Arkadaşlar Giant ve Party yaratıklarına nasıl dalmaması ve kaçmasını ayarlıyabiliriz
M
med99 ⭐ 19y
beyler ben bişi sorcam o kadar denedim çalışmadı şimdi ilk sayfadaki dosyaların tamamını indirip kurdum vs zaten standart işlemler sürekli kullandım bugüne kadar ancak hep x33.dll hatası alıyorum char ekranında siz botu nasıl çalıştırıyorsunuz parmaktanmı start diyorsunuz yoksa parmaga cıft tıkladıktan sonra loader mı cıft tıklayp giriosunuz cunku o soru işaretli hatayı parmaktan start dersem verio ama denemedim oyle ?
A
vay be ben bu siteye 1 sene olmuş üye olalı Very Happy
E
EfnuR ⭐ 19y

vay be ben bu siteye 1 sene olmuş üye olalı Very Happy

konuyu saptırıp post kasmaya çalışma lütfen Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
C
czero ⭐ 19y
beyler benim bot potcuda kaldii nasil olcak oo
A

Arkadaşlar Giant ve Party yaratıklarına nasıl dalmaması ve kaçmasını ayarlıyabiliriz

bende bilmiorum hangi yazı oldugunu Very Happyevet hangisi? bende tıklım öle ii Very Happy
T
tuna0 ⭐ 18y

beyler ben bişi sorcam o kadar denedim çalışmadı şimdi ilk sayfadaki dosyaların tamamını indirip kurdum vs zaten standart işlemler sürekli kullandım bugüne kadar ancak hep x33.dll hatası alıyorum char ekranında siz botu nasıl çalıştırıyorsunuz parmaktanmı start diyorsunuz yoksa parmaga cıft tıkladıktan sonra loader mı cıft tıklayp giriosunuz cunku o soru işaretli hatayı parmaktan start dersem verio ama denemedim oyle ?

http://www.speedyshare.com/586254988.html burdan x33 ve silk.dll yi çek sonra Parmaga cift tıkla sonra Loaderdan oyuna gir
_
yaaaaaaaaaavvv bende ** ??????????????? Hatası felan vermıoooooooo beeee - direk masaustune atıo start deinceeeeeeeeeeeeeeee Sad(((((((((((((((

ama bot isrobot 1.86 vaaar 1.85 deil o yuzden olmasın yaaaaaaaaaa ??
E
EfnuR ⭐ 19y

arkadaşım ilk sayfadaki bot bendede olmadı ama 16. sayfadaki süper oldu
E
EfnuR ⭐ 19y

arkadaşım ilk sayfadaki bot bendede olmadı ama 16. sayfadaki süper oldu

işte link http://www.speedyshare.com/586254988.html
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
not Hatası Alanlar Uğraşmasın Onun Çözümü Sadece ClockWorkda Sizin Yapabileceğiniz Bişi Yok
Special thx to Flexi
T
tuna0 ⭐ 18y
Kemalist benim sorumun cevabı var mı Giant ve Partylere dalamyıp hatta onlardan kaçma Very Happy
D
dwil ⭐ 19y

not Hatası Alanlar Uğraşmasın Onun Çözümü Sadece ClockWorkda Sizin Yapabileceğiniz Bişi Yok

öLe bi hata da mı varrrr???
''not'' hatasını iLk defa duyuyorm

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: