Icerige atla
Extraloob

2 Şubat-3 Şubat Softmode [Çalışıyor]

· 1.3K Replies · 67K views · Page 59 / 66
Replies
A

beyler benim çarla takas edicek olan varmı 43 lwl olcak %70 Very Happy bana 50 lwl çar lazım seti olcak ama Very Happy köpek para lazım diil set yeter üstü fll olsun yeter :d

Burası Yerimi ?

pardon kardeş Very Happy özür dilerim herkesden
T
tuna0 ⭐ 18y
Botu yayınlayan ve bana yardımcı olanlardan özellikle de Kemalist'ten Allah razı olsun
T
tuna0 ⭐ 18y
Ya Kemalist bu arada bişi sorucam bende Nod 32 var ama bi sorun cıkarmıyor :S
A
sen şanslıymışsın Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Ya Kemalist bu arada bişi sorucam bende Nod 32 var ama bi sorun cıkarmıyor :S

Sen Engellemişsindir . Yoksa O Sorun Kraliçesidir Very Happy
_
AZ once denedim ama beni oyuna girişte oyundan attı ama bot 1.86 ile denemiştir şimdi denıom yene bakam nolacak!!
A
beyler k.bagmaın ama ben bir türlü avatar koyamadım nasıl koyucam??? yardım pls:D Crying or Very sad extraokk
T
tuna0 ⭐ 18y
Engellemişsin derken ? Ben bu Nodun hiç bi ayarıyla oynamadım ki ? Acep güncel sürümü ondan mıdır. 3.0.556.0 TR mod
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

beyler k.bagmaın ama ben bir türlü avatar koyamadım nasıl koyucam??? yardım pls:D Crying or Very sad extraokk

Kullanıcı Kontrol Paneline Gir . Profil/Avatarnız Bölümünde İmageshackten Upload Ettiğin Avatarının Linkini İMG Kodları Olmadan Yapıştır...(100x100 Büyüklüğünde Olacka Yoksa Kabul Etmez)

Engellemişsin derken ? Ben bu Nodun hiç bi ayarıyla oynamadım ki ? Acep güncel sürümü ondan mıdır. 3.0.556.0 TR mod

Boşver Mr. Green
T
tuna0 ⭐ 18y

Boşver Mr. Green

Öle deme hadi ben yırttım digerleri de yararlansın bu arada Giantlara dalmama secenegi var mı botta Very Happy
A

Kullanıcı Kontrol Paneline Gir . Profil/Avatarnız Bölümünde İmageshackten Upload Ettiğin Avatarının Linkini İMG Kodları Olmadan Yapıştır...(100x100 Büyüklüğünde Olacka Yoksa Kabul Etmez)

örnek verirmisin ben yapamadım da Very Happy
_
soylesenizeeeeeeee niye kimse cevap vermiyorrrr!!!!!!!!!!!!! diyorum ki niye bu oyuna start deyince oyundan atıyoooo oooo!! kalitemi bozdurmaın bna yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav!!
T
tuna0 ⭐ 18y

soylesenizeeeeeeee niye kimse cevap vermiyorrrr!!!!!!!!!!!!! diyorum ki niye bu oyuna start deyince oyundan atıyoooo oooo!! kalitemi bozdurmaın bna yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav!!

Dayı forumu okumuyon mu bi kaç sayfa önceye neyin bak
http://www.speedyshare.com/586254988.html olmadı bunu indir o da olmadı güncelle driverini bana öle olduydu Very Happy
A

http://www.speedyshare.com/586254988.html olmadı bunu indir o da olmadı güncelle driverini bana öle olduydu Very Happy

ekran kartını nasıl güncellicez??
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

ekran kartını nasıl güncellicez??

markası neyse gir sitesine bul indir kardişim
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Kaliteni Bozduğun Kadar Bozmuşsun Wink Bu Kaçıncı Banlanan Hesabın Sayısını Unuttum...

Biraz Bile Değişmemişsin Yine Banlayacağız , Yine Geri Geleceksin...
SS
Wallaha 41 Kere Maşşallah Bot 2 Gündür Çatır Çatır Kasıyor.Patlamıyorda.Ulen Clockwork Gözüme Girmeye Başlıon Hea Laughing Laughing popcorn popcorn
T
tuna0 ⭐ 18y
Ekran kartının markası ne ise googleya yaz ordan download bölümünden güncel driveri indir
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Wallaha 41 Kere Maşşallah Bot 2 Gündür Çatır Çatır Kasıyor.Patlamıyorda.Ulen Clockwork Gözüme Girmeye Başlıon Hea Laughing Laughing popcorn popcorn

Seni Gözüm Biyerden Isırıyo Ama Mr. Green perde
Special thx to Flexi
_

Kaliteni Bozduğun Kadar Bozmuşsun Wink Bu Kaçıncı Banlanan Hesabın Sayısını Unuttum...

Biraz Bile Değişmemişsin Yine Banlayacağız , Yine Geri Geleceksin...

IP atıonuz fakat herşeyin çözümü vardır!!! Twisted Evil Twisted Evil

Neyse driver i guncellicem bakalım olcakmı....! eer olmasaaaa !!!!! Razz

Very Happy

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: