C Cobalt OP ⭐ 18y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B bjk190309 ⭐ 16y 15 yil once #2 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LionShout ⭐ 17y 15 yil once #3 Tebrikler para yı buldun yine 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cobalt OP ⭐ 18y 15 yil once #4 Mercury de kaça gider sizce? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 ⭐ 17y 15 yil once #5 bizim server cok fakir cleani 1.5 zor sattim :S poseidon TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JeWilyn ⭐ 16y 15 yil once #6 tebrikler güzel bi fiyata satarsın inş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cobalt OP ⭐ 18y 15 yil once #7 bizim server cok fakir cleani 1.5 zor sattim :S poseidonBizimkiler Cimri cool2: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Intensify_ ⭐ 16y 15 yil once #8 Devam gelmesi dileğiyle 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SultibaC ⭐ 18y 15 yil once #9 hayırlı olsun hakan luckleri fulle silahın 2 tanede astral çak mert onu +11 uçurusun para yı hep beraber bulalım 🤤 🤘 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #10 başarılar canımcım bana da uzun süredir nova düşmüyor bu günlerde bir tane nova weapon bekliyorum her invent ve pet'e baktığımda heyecan duyuyorum az kaldı ama hissediyorum topici açacağım 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FaR_CRY ⭐ 17y 15 yil once #11 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crisis ⭐ 19y 15 yil once #12 2b 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W whanque ⭐ 17y 15 yil once #13 mercuryde 1b en fazla 1.5b h.o hakan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F freakofSRO ⭐ 18y 15 yil once #14 güzel makine gz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil