Arkadaşlar gecen gün sitede gezerken 2 kisi ile FT yi bitirmenin mümkün olup olmadigini gördüm ve arkadasa cevabim o kadar cok fotoraf alamadim maglum zorlu olunca 😊
Arkadaslar lütfen Warriordan buff almissin bende keserim gibi cevaplar yazmayin cünkü boss ciktiginda oda otomatik olarak saniye de 1.5 k zehir atiyor / boss un kendi flame zehiri ve vurdugu dmg leri düsünürsek hic kolay olmadi 150 pill bitti 😄
Warriorun son anda güzel deff skilleri acilmasa ölücektim uniqe ile moblarin arasinda kaldim zerk le ciktim aradan ama hepsini bi anda cekemedim heyecandan olsa gerek 👴
- Resim Silinmiş.
Uploaded with ImageShack.us
Burda da Yenilince Egilerek sahibini selamladi 🙏
- Resim Silinmiş.
Sonucta Talisman cikmadi ona üzüldüm sin: sadnessla1
Biraz daha cosalim dedik ve ! warrior bard olmadan buff kullanmadan denedik 😗 ( Basarabilecegimize kendim bile inanmiyordum 😜 💃 )
- Resim Silinmiş.
Geldik bizim boss a 😜 basta guard acti ama sonra atack yapmaya karar verdi summer4:
- Resim Silinmiş.
Buda sonucu ( gene bos bi banyomu yapsak ? ) 🤔
- Resim Silinmiş.
2 Kişi Forgotten World Sorusunun Sonucu ! ( Yeni)
· 5 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
her zaman çıkmıyor işte çıksa da party'de ki başkasına gidiyor çıldırıyorsun makara:
her zaman çıkmıyor işte çıksa da party'de ki başkasına gidiyor çıldırıyorsun makara:
6 kere girdim sadece 1 tane düstü oda bana girdi artik grade 3 fln deniyecez bakalim 😜
Güzel ssler teşekkürler .
makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap