Icerige atla
Extraloob

2 int 1 str önerileriniz

· 10 Yanıt · 16K görüntüleme
R
Rhea OP ⭐ 19y
ben 2 int 1 str spear nuker kuruyorum lighting ve heuskala verecem sadece
lightingin tüm skilleri açık ve heuskalda soul depard ve ghost spear ve passiveyi açacam sizce iyi mi?
10 Yanıt
X
XER0 ⭐ 19y
2 int 1 str Nukerın pek iyi olacağını sanmıyorum 5:1 yada 7:1 yapman daha iyi olur
R
Rhea OP ⭐ 19y
+ ve - leri nelerdir?
N
2 int 1 str nuker spear ?? 😁 😁 😁 😁 😁
S
Sniker ⭐ 19y
2 int 1 str verirsen hem mag vuruşunu çok düşürürsün, hem phy vuruşun düşük kalır yani nuker açayım derken az hp li ve az vuran bir char yaparsın hiç hoş olmaz.
En az 5:1 hybrid yapacaksın ki faydasını göresin.
Hybird charlar str karşında daha fazla durabilir ama öncelikli amaç yüksek damage olduğu için 5.1 veya 7.1 olurlar.
yani 2.1 yapma
L
latif4646 ⭐ 16y
7:1 Nedemek..Ben Tek 2 int 1 str diye biliyorum haybırdlatı 7:1 ne demek acil yardım..
E
Extrowe ⭐ 16y
2 int 1 str Nukerın pek iyi olacağını sanmıyorum 5:1 yada 7:1 yapman daha iyi olur

🍺
N
yani 7 lvl int 1 lvl str olması lasım ...
M
mrtcnt ⭐ 18y
7:1 Nedemek..Ben Tek 2 int 1 str diye biliyorum haybırdlatı 7:1 ne demek acil yardım..

Stat point geldiğinde verdiğin str ve intleri 5:1 ya da 7:1 olarak orantılı vereceksin. Örneğin
5:1 yapıyorsan lv atladığında 3int ver sonra tekrar lv atlayınca 2int 1str. Sonuçta 5int 1 str olur. Hybrid charlar her oranda olabilir.
N
nebilem33 ⭐ 16y
hybrit kascaksan spear olcak ztn 5:1 yapman daha iyi ve skillere cold fire heuskal yap bence heuksal skilleri her ise yarar hp verir stun skilleri pvpde cok isine yarar fire isenukeleri yüksek vurur spearla dahada yüksek 😄 cold vermiceksen zaten nuker yapma!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: