Icerige atla
Extraloob

2 gündür oyuna giremiyorum..

· 14 Yanıt · 2.7K görüntüleme
K
kral59 OP ⭐ 19y
arkadaşlar 2 gündür oyuna giremiyorum nasıl bi yoğunluktur buya oyun çok iğrenç hale geldi..
14 Yanıt
D
destiny ⭐ 18y
Salı gir bidaha çıkma yada pre bas.😁
K
kral59 OP ⭐ 19y
adama zoraki pre aldırıyolar ya böyle bi şey yok ya rahat rahat bi oyun bile oynayamıyoz...
D
Salı gir bidaha çıkma yada pre bas.😁

kendin çıkmasan bile en fazla 1 gün sonra dc yiyonki 😁 😜
B
BoOoOS ⭐ 17y
Cok igrenc bir hal aldı artık sro öglen 12 de başlıyorum denemeye saat 12 1 e kadar tık yok tınlamıyorlar bile adamın pisikolojisi bozuluyor.
K
kral59 OP ⭐ 19y
aynen lanet okumak istemiyorum ama en sonunda adamı çıldırtacaklar..
D
DemonBoy ⭐ 18y
valla ben bıraktım sjsro oynuom eskiden 12 saat girmiodu piskolajim alt üst oluodu şimdi ise 10 dk da oyundayım ve ooldukça zevkli
N
Nebula ⭐ 19y
Artık pre almayan oyuncular oyuna girdiklerinde unique kestiklerinde sevindiklerinden dahada cok seviniyorlar.
B
BiLqiN ⭐ 18y
😄 dun pre aldım kurtuldum çok şükür 😄
K
king6666 ⭐ 17y
eskiden ne güzel image code olunca millet deneyen kadar biz girioduk şdi işin ii ce cıvıgını çıkarttılar...:@
K
king6666 ⭐ 17y
eskiden ne güzel image code olunca millet deneyen kadar biz girioduk şdi işin ii ce cıvıgını çıkarttılar...:@ 20 Sn de bir denenrimi yaf..!
K
king6666 ⭐ 17y
eskiden ne güzel image code olunca millet deneyen kadar biz girioduk şdi işin ii ce cıvıgını çıkarttılar...:@ 20 Sn de bir denenrimi yaf..!
D
Artık pre almayan oyuncular oyuna girdiklerinde unique kestiklerinde sevindiklerinden dahada cok seviniyorlar.

aynen 🍺
M
milestone ⭐ 17y
pre alsanda yüklemek için girmeye çalışıyosun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: