arkadaşlar 2 gündür oyuna giremiyorum nasıl bi yoğunluktur buya oyun çok iğrenç hale geldi..
2 gündür oyuna giremiyorum..
· 14 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Salı gir bidaha çıkma yada pre bas.😁
adama zoraki pre aldırıyolar ya böyle bi şey yok ya rahat rahat bi oyun bile oynayamıyoz...
D
DangerWalker
⭐ 19y
Salı gir bidaha çıkma yada pre bas.😁
kendin çıkmasan bile en fazla 1 gün sonra dc yiyonki 😁 😜
Cok igrenc bir hal aldı artık sro öglen 12 de başlıyorum denemeye saat 12 1 e kadar tık yok tınlamıyorlar bile adamın pisikolojisi bozuluyor.
aynen lanet okumak istemiyorum ama en sonunda adamı çıldırtacaklar..
valla ben bıraktım sjsro oynuom eskiden 12 saat girmiodu piskolajim alt üst oluodu şimdi ise 10 dk da oyundayım ve ooldukça zevkli
Artık pre almayan oyuncular oyuna girdiklerinde unique kestiklerinde sevindiklerinden dahada cok seviniyorlar.
😄 dun pre aldım kurtuldum çok şükür 😄
eskiden ne güzel image code olunca millet deneyen kadar biz girioduk şdi işin ii ce cıvıgını çıkarttılar...:@
eskiden ne güzel image code olunca millet deneyen kadar biz girioduk şdi işin ii ce cıvıgını çıkarttılar...:@ 20 Sn de bir denenrimi yaf..!
eskiden ne güzel image code olunca millet deneyen kadar biz girioduk şdi işin ii ce cıvıgını çıkarttılar...:@ 20 Sn de bir denenrimi yaf..!
D
DangerWalker
⭐ 19y
Artık pre almayan oyuncular oyuna girdiklerinde unique kestiklerinde sevindiklerinden dahada cok seviniyorlar.
aynen 🍺
pre alsanda yüklemek için girmeye çalışıyosun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap