H HosenberG ⭐ 19y 18 yil once #161 Katılmak İstiyorum" artık gecti TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bannedddd ⭐ 19y 18 yil once #162 [email protected] ekleyin de bir an önce maçlara başlayalım. Razz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R ReAcTiVe ⭐ 19y 18 yil once #163 okan abi aynı gruptayız görelim hünerlerini Laughing Laughing TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #164 ok bu gece yapalım maçımızı kaçta uygun 00:00 uyar mı Question TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Audrey ⭐ 19y 18 yil once #165 beni grubumda kimse yapmıyo açmıyoda zaten o zmn ben hükmen galibim Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Liu ⭐ 19y 18 yil once #166 noldu bea bu maçlar yalanmı oldu bunlarda Cool TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B belirsizzzzz ⭐ 19y 18 yil once #167 evet ne zaman başlıyo maçlar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Saian S.S ⭐ 19y 18 yil once #168 Konuya ne oldu yauvv..maçları yapmıyor musunuz? Rolling Eyes Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mert5100 ⭐ 19y 18 yil once #169 Tühh keşke bende girseydim... Neutral Sad [bilmiyomya oynamayı oynaya oynaya öğrencez Mr. Green ] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uykucu ⭐ 19y 18 yil once #170 mert5100 Üzülme Ben Yenisini Düzenlicem Bi İsro Bot Alıyım Yeni Yarışmayı Başlatıcam Bu Arkadaş Gitmiş Galiba TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CoLdNiqhT ⭐ 18y 18 yil once #171 D grubu Aynı "Barcelona,Chelsea,Milan,Fenerbahce " gibi müthiş bi grup TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil