T
The_DifferenT
⭐ 19y
aoe 2 olursa ben şimdiden hazırım extraokk
yaw pegball eskidikine online cs 1,5 , cod-2 , aoe-2 fln yapalım hmm Mr. Green kahvekeyfi
bi gün cafeye gidiyimde cs oynayalım hesabına Mr. Green Mr. Green
Okan abi 5 dak. da köyünüzü yıkmassam cd mi kırarım dıodu geçenlerde Razz Mr. Green Twisted Evil
yaw pegball eskidikine online cs 1,5 , cod-2 , aoe-2 fln yapalım hmm Mr. Green kahvekeyfi
bi gün cafeye gidiyimde cs oynayalım hesabına Mr. Green Mr. Green
cafeye gıtme olm gel Mr. Green
Okan abi 5 dak. da köyünüzü yıkmassam cd mi kırarım dıodu geçenlerde Razz Mr. Green Twisted Evil
Okan abi gelsin sölicem ; bi topic açalım her hafta cumartesı fln turnuva yapalım bellı oyunlarda yenenlerın profılınde Haftanın en ii codcusu fln yazsın xD böle bişiler olabilir. Rolling Eyes
Exterminator
D3LT4
_ERTUGRUL_
AntALyaLII
bu grubu oyunun en sessiz grubu ve encentilmen grubu olarak görüyorum başarılar Arrow Mr. Green
Exterminator
D3LT4
_ERTUGRUL_
AntALyaLII
bu grubu oyunun en sessiz grubu ve encentilmen grubu olarak görüyorum başarılar Arrow Mr. Green
delta 1. olur o grupta özel egitim veriyom extraokk extraokk
Exterminator
D3LT4
_ERTUGRUL_
AntALyaLII
delta 1. olur o grupta özel egitim veriyom extraokk extraokk
benide eğit be kardeş Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing
hehe Mr. Green
verdigin taktikler icin tsk
keski vermeseydin yaf hep yeniyoom seni Mr. Green
BENDE WARIM..........
zuahha dewam beyler Twisted Evil Twisted Evil tek rakibim Alizee Mr. Green Mr. Green
beyler melik iyi oynuyor beyeniyorum gerçi üstünlük bende ama Twisted Evil Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap