Beyler 2 Tane 60 lwl Full İnt Charım var(EU). Bir tanesinin Ana Buildi Wizart Diğerinin Cleric. Acaba yan build olarak ne yapayım. Daha önceden deneyimli arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi? ( Her gün bir lwl atlatıyorum hemen hemen.90'a kadar yolları var)
1. Char
[İNT]Wizart / ?
2. Char
[İNT]Cleric / ?
ps: Bu Charlar pvp e beraber çıkacak birbirlerinden ayrılmadan.Belirteyim dedim.
2 Full int Charım var...
· 15 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
wizard ı cleric! cleric e wizard! en güzeli budur!
2 Tane aynı char ortaya çıkar o zaman
ben şöyle düşündüm.
Wizart/Warlock
Cleric/Bard
ben şöyle düşündüm.
Wizart/Warlock
Cleric/Bard
Cleric/warıror yap warrıor bufftan yararlan hızlı kosmayı her zaman bulursun
İnt Hocam 2'side. İnt chardan warrior olmaz zannımca.
Warlock / Cleric --- Wizard / Bard..
ups
Warlock/Cleric'i kesinlikle öneririm,pvp'de muthiş etkili olur nsl...
Warlockla her statuye sokarsın.Sonra sleep attınmı ztn iş biter.Offering koyarsın clericle,offeringe karsı koyucak charda cok yoktur.Botla kasmasıda cok kolaydır.
Wizard/Warlock'ta cok guzel olabilir,youtubeda bi video vardı adam dehset bir char yapmıstı wizard warlockla.Warlock cok onerio gibi oluyorum ama cogu kişi warlock'un gücünü daha anlayamadı.84 lwlda açılan yeni gelen skilliyle potları belli bir sure 4 sn gec bastırıo charlara.Mesela cihnalar potu 5 sn eu 19 sn basio.Panic skilli bu skill.
Warlockla her statuye sokarsın.Sonra sleep attınmı ztn iş biter.Offering koyarsın clericle,offeringe karsı koyucak charda cok yoktur.Botla kasmasıda cok kolaydır.
Wizard/Warlock'ta cok guzel olabilir,youtubeda bi video vardı adam dehset bir char yapmıstı wizard warlockla.Warlock cok onerio gibi oluyorum ama cogu kişi warlock'un gücünü daha anlayamadı.84 lwlda açılan yeni gelen skilliyle potları belli bir sure 4 sn gec bastırıo charlara.Mesela cihnalar potu 5 sn eu 19 sn basio.Panic skilli bu skill.
bncede warlock wızard olmas cunku sen wrlock ıle zehırleyene kadar adam sana 2 damage wursa ınt oldugun ıcın yatarsın o yuzden bence 1 . wızard / clerıc
2. clerıc / bard olması kesınlıkle daha ii olacaktır...
bncede warlock wızard olmas cunku sen wrlock ıle zehırleyene kadar adam sana 2 damage wursa ınt oldugun ıcın yatarsın o yuzden bence 1 . wızard / clerıc
Daha fazla yanılamazdın.Youtube acık olsa sana bir wizard/warlock video koyardım ama...
Warlock,en saglam intcilerden biridri.Elinde kalkan olması buyuk avantajdır.Statueleri cok hızlı koyar.İlk basta bir stun,sonra rakibin offensive özellikleri azlatan bufflar,sonra defansız ozelligi azaltan buflar(bu arada vampire skilli ile kendine can alıyorsun.Sonra bir slepp koydumu adam 20 sn uykuda...Olmadı ustune bide trap.Adam uyurken al staffı eline,ilk light ile uzaklastır sonra tak die cak meteoru.Olmadı bi skill daha.Benim elime versen fena kullanırım.Cleric bard hakkında hep party bulman lzm,botla cok zor kasılır.
Hocam 1. chara karar verdim. Wizart/warlock yapıcam. Dediğin video'u izledim ::) Adam canına okuyor milletin.
ps: 2.Char Cleric/ ? ne olucak ona karar veremedim.
ps: 2.Char Cleric/ ? ne olucak ona karar veremedim.
2. charıda bard yap ++ phy def,mag def,attack raiting , healing, mag attack, gibi bufflarını kullanabilirsin^^
Tabi birde koşma xD
Tabi birde koşma xD
Diyorsunuz ki
Wizard/Warlock
Cleric/Bard
Uygunmudur?
Wizard/Warlock
Cleric/Bard
Uygunmudur?
O
Old School
⭐ 19y
Diyorsunuz ki
Wizard/Warlock
Cleric/Bard
Uygunmudur?
Bence en iyisi Cleric+bard olman ztn wizardın yanına warlock açmışsın bida cleric+warlock olmaya gerek yok cleric+bard git uygundur^^
E
ExtremeShout
⭐ 18y
wizard-warlock gayet uygun ama cleric in yanına bard açmak anlamsız bence hiçbirşeye dokunma sadece cleric git 😄
yada arkadaşların dediği gibi başka bi yolun yok zaten
yada arkadaşların dediği gibi başka bi yolun yok zaten
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap