G Guernica OP ⭐ 18y 15 yil once #1 +18 içerikAMAN ALLAHIM 😈 Spoilerhttp://inci.sozlukspot.com/w/ilkokulda-beslenme-çantası-taşıyan-fakirler/ eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
sarkolata ⭐ 17y 15 yil once #2 adam mikertmiş 😈 @2 ftw 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Guernica OP ⭐ 18y 15 yil once #3 yarım saattir gülüyorum 😜 eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Toxicated ⭐ 18y 15 yil once #4 @2 havaya atip combo yapti Puhahahahahah EXL | SRO | İŞKOLİK TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #5 eheheheh biz hep kantinden alırdık tost alırdık çikolata alırdık bisküvit lırdık ehehehe fakir pi.ler ehehehe😄 bisküvit:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NightStalker ⭐ 19y 15 yil once #6 @2 berber koltuguna tahta koyan mahalle berberi edasıyla zkmş 😁 makara: makara: 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Guernica OP ⭐ 18y 15 yil once #7 ahah bu kadar mı tutar sandım ben bu topic 😜 eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z zxczxczxc111 ⭐ 16y 15 yil once #8 espiyi anlamadım 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ ⭐ 17y 15 yil once #9 espiyi anlamadım 🙄Lafı gediğine oturtumuş adeta xDD@2 havaya atıp kombo yapmış makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Guernica OP ⭐ 18y 15 yil once #10 espiyi anlamadım 🙄bende espi diye birşey bilmiyorum espri olmasın 😆 Biraz okusan anlardın [horny21 eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CherryBrandy ⭐ 18y 15 yil once #11 @2 havaya atip combo yapti off of off hemde ne combo 😆 makara: 🤘 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os1 ⭐ 19y 15 yil once #12 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil