arkadaşlar benim sadece 2 char açmaya ihtiyacım var banaa bir yardımcı olabilirmisiniz
Question Question Question Question Question
acil cvp yazarsanız cok sevinirim
2 char açma
· 22 Yanıt · 4.7K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
suan çift client açma olasılıgı yok diye biliyorum ancak 1 pc ye 2 sro açarak kullancı degistirerek belki açabilirsin ben denedim beceremedim belki bende beceriksizlik bilemicem dene belki sen yaparsın pc ye 2 tane sro yükle ama 2 tane kullanıcı aç atıyorum 1. ismine Sro yaz 2.isminine kendi adını yaz başlat > oturumu kapat > kullnıcı degiştir] kullanıcıyı degiştirdikten sonra diger sroyu calistirmayi dene
tmm cok teşekkür ederim daha ii fikri olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum
N
NephilimAngel
⭐ 19y
valla arkadasın dedigi gibi
bi bilgisayar daha alacaz desene Laughing Laughing Laughing Laughing
Şu anda Hiç kimse 2 tane açamıyor bir konu açmadan önce
search.php
Bu linki kullanırsan seviniriz..
bencedeeee
suan çift client açma olasılıgı yok diye biliyorum ancak 1 pc ye 2 sro açarak kullancı degistirerek belki açabilirsin ben denedim beceremedim belki bende beceriksizlik bilemicem dene belki sen yaparsın pc ye 2 tane sro yükle ama 2 tane kullanıcı aç atıyorum 1. ismine Sro yaz 2.isminine kendi adını yaz başlat > oturumu kapat > kullnıcı degiştir] kullanıcıyı degiştirdikten sonra diger sroyu calistirmayi dene
olmuyo bende denedim
Bu işi softmodsuz yapamazsınız C10 hatası alır ve PC niz dehşet kasar
yani softmodla 3 char açın tık yok ama başka birşeyle 2. yi açın hem C10 alırsınız hemde çok kasar.
yani softmodla 3 char açın tık yok ama başka birşeyle 2. yi açın hem C10 alırsınız hemde çok kasar.
softmod neymıs be Very Happy
ii de elazig softmod yok ki ki ben bot istemiyorum zaten bana bi 2 char açma olanagı sun sana istedigin herseyi sunuyum extrabeer kahvekeyfi
birde bana bir link verin lütfen başka forum da aramak istemiyorum Exclamation Exclamation Exclamation
birde bana bir link verin lütfen başka forum da aramak istemiyorum Exclamation Exclamation Exclamation
sen arada forumu gez yenilikleri gor yeni arkadaslar edin yeni programlar isine yariycak proglar ve bilgiler bulursun öle hazirda belese konmak yok
ben 2 char acmaya tam cözüm buldum hemde % 100 cözüm 😊
oh biri kasiyo digeri 24 saat stalda stone satiyor düsen itemleri satiyo
günde 30 Milyon garanti kazaniyo Mr. Green
madem biliyorusun paylaş
birader biliyosan nie sölemion yaw böle yaptılarmı deliriyom ama
ya sallıyo arkadaşlar öle bişey olsa paylaşırdı heralde salladığı bas baya belli ortada
SALAYAN sizin gibilerdir
gideceksin paraya kiyacaksin
2. bilgisayari alacaksin benim gibi.
ondan sonra catir catir 2 char ile gireceksin.
% 100 kesin cözüm iste bu.
gideceksin paraya kiyacaksin
2. bilgisayari alacaksin benim gibi.
ondan sonra catir catir 2 char ile gireceksin.
% 100 kesin cözüm iste bu.
yok öle bi program şu an
yok varmış öyle bir programlar
ayrı bi bağımsız oturum acıp ordanda yeni bi cliendt acabiliyormuşun ama çok ii bi bilgisayar istiyormuş ben aramadım
ama araştırıla bilir detective
ayrı bi bağımsız oturum acıp ordanda yeni bi cliendt acabiliyormuşun ama çok ii bi bilgisayar istiyormuş ben aramadım
ama araştırıla bilir detective
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap