Icerige atla
Extraloob

2 avans 3'te biter.

· 24 Yanıt · 1.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

hemen satın al linki ; http://www.bursastore.com/?urun-detay_195_iki_Avans_Ucte_biter_Ani_T-Shirt.html

Bursaspor'dan özel t-shirt

Bursaspor tarafından, Fenerbahçe deplasmanında alınan 3-2’lik galibiyet atıfta bulunularak taraftarlar için hazırlanan, ön yüzünde, "2 avans 3’te biter" ile "Kuşların Korkulu Rüyası OYUNB’OZAN" yazısının yer aldığı tişörtler satışa çıkarıldı.

Yeşil-beyazlı kulüpten alınan bilgiye göre, Fenerbahçe maçından sonra Bursaspor, maçın skoru ve 2 gol atan Ozan İpek’in işlendiği tişörtler hazırlattı.

Ön yüzünde "2 avans 3’te biter" ile Ozan İpek’in resmedildiği "Kuşların Korkulu Rüyası OYUNB’OZAN" yazan tişörtler, maçın skoru olan "2-3"e uygun olarak 23 liradan satışa sunuldu.

Taraftarların tişörtleri internette "www.Bursastore.com" adresinden satın alabilecekleri, ürünlerin kısa bir süre de Bursastore mağazalarında satışa sunulacağı bildirildi.
24 Yanıt
B
BaSoryong ⭐ 18y
lool allahtan yenildik 1kere 😊
B
Belarj ⭐ 17y
😁
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
S
SLeRockche ⭐ 18y
😆
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Süper ya, bir Galatasaraylı olarak ben bile alacağım bu tisörtü. 😆 Bayıldım.

Dn; extra sen fbli değil miydin yahu? ^^
M
Milano ⭐ 18y
looool.
M
Şimdi extraloobun yaptığı büyük bir centilmenlik örneğidir. 😱 🙏
X
Xanthos ⭐ 19y
ahahahaha inadına alıp extraloob'un evine gidince giyicem o tişörtü 😁
F
Frequency ⭐ 18y
lool allahtan yenildik 1kere :)

Ne çabuk unuttunuz geçen kupa maçındada yenildiğinizi 😊

Ps:T-Shirt Gayet anlamlı ve orjinal. 👍
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

kimisi tshirt üzerindeki yazıyla meşgale olur kimisi de kupada ki yeni rakibiyle ahahaaa 😁 😈

gel bro gel ist ayağı yapalım walla bahar geliyor, glob+ benim villada toplanalım maji + xanti + prada + destiny + ww + toxi + leet + screamy + milano + hamza + absence + melik uuu bir sürü kişi yahu bu tayfaya alkol dayanmaz ihihihihi 😁 😈 😆
X
Xanthos ⭐ 19y

kimisi tshirt üzerindeki yazıyla meşgale olur kimisi de kupada ki yeni rakibiyle ahahaaa 😁 😈

gel bro gel ist ayağı yapalım walla bahar geliyor, glob+ benim villada toplanalım maji + xanti + prada + destiny + ww + toxi + leet + screamy + milano + hamza + absence + melik uuu bir sürü kişi yahu bu tayfaya alkol dayanmaz ihihihihi 😁 😈 😆

Alkolü geç bu kadar aç adamı nasıl doyurmayı planlıyon onu söyle 😆 bak ben 3 kişilik yerim ona göre 😁
P
Pro ⭐ 18y

Pp olarak bende gelir Kapinizda bekler sonrada soru yagmuruna tutarim sizleri 😁
Ps:Iceri alip bagiriniza basarsaniz sel veririm sir vermem Pt'den 😆 😁
B
BaSoryong ⭐ 18y

Alkolü geç bu kadar aç adamı nasıl doyurmayı planlıyon onu söyle 😆 bak ben 3 kişilik yerim ona göre 😁

Ss almayı unutmayın abi bol bol 🎅
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
This domain name expired on Feb 23 2010 10:04AM. Click here to renew it.

zuhahahahha ulan bursa spor yardın beni beeee
E
El Verano ⭐ 18y
Suan site normal bir sekilde calisiyor.
X
Xanthos ⭐ 19y

kiralamışlardır hemen tekrardan 😁
E
El Verano ⭐ 18y

kiralamışlardır hemen tekrardan 😁

ROFL. 😁
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Ss almayı unutmayın abi bol bol 🎅

Gerçek hayattan "SS" almak ne demektir yahu?
C
Crusade ⭐ 18y
Görmemişim bir galibiyeti olmuş tutmuş formasını yapmış 😜
Şaka bi yana fenerbahçeli olmama rağmen tebrik ediyorum. ^^ Kupada intikamımız kötü olacak 😈
S
Smirnoff ⭐ 17y

cool2:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: