Diger Bir Sekmede Yada Baska Bır Sayfada EXL Acık Deqılse O Resmi Kabul Etmıyoruz 😜
Sahtekarı Cokta Bu Oyunun
50-60 Sayılarını Soylemeden Once Resım Gormemız Lazım
Oyunun Amacı
Kızmızı Kutuyu Mavılere Çarptırmadan Kaçırmak Duvarlara Değerseniz kaybedersiniz Bol Sanslar!
Buradan Buyrun
18 Saniye Dayanan Zekiymiş...
· 38 Yanıt · 6.2K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
19 saniye 😆
- Resim Silinmiş.
Bu Benden Oynadıkca Kolaylasıyo 😁 😁 😜 😜
Bu Benden Oynadıkca Kolaylasıyo 😁 😁 😜 😜
19 saniye 😆
Resim Göriyim 😁 😜
Alone gelsin de siz 900 saniye görün (: Alone'du sanırım biri sayfanın kodlarıyla oynuyordu, ben de yaparım ama hiç uğraşasım yok.
Alone gelsin de siz 900 saniye görün (: Alone'du sanırım biri sayfanın kodlarıyla oynuyordu, ben de yaparım ama hiç uğraşasım yok.
Tmmdır 😄 Alone Deşifre Oldu 😄 18 de Getirse Saymıyoruz 😁 😜
Orjınalıyle Oynayanları Beklıyorum 😜 😜
Emin değilim başka arkadaş da olabilir. Ama zaten 18 yapmak kolay
22 saniye yaptım 😄
Kendimi bi anda çok zeki hissettim.. 😁

[F New]Solo Gitarist

offf bi ara manyak takmıştım artık nelerin nereye gitçeğini ezberlemiştim 50 küsürdü yanlış hatırlamıyosam arkadaşla iddaya girmiştik ama öncedendi bi daha oynamam bu oyunu 😄
O
Optimus Prime
⭐ 18y
offf bi ara manyak takmıştım artık nelerin nereye gitçeğini ezberlemiştim 50 küsürdü yanlış hatırlamıyosam arkadaşla iddaya girmiştik ama öncedendi bi daha oynamam bu oyunu :D
Benim hikayemde buna benzer bende 45 falan yaptığımı hatırlıyorum ☕
offf bi ara manyak takmıştım artık nelerin nereye gitçeğini ezberlemiştim 50 küsürdü yanlış hatırlamıyosam arkadaşla iddaya girmiştik ama öncedendi bi daha oynamam bu oyunu :D
Ooh kıskandım şimdi millet 45-50 diyo biz burda 23 sn 😆
uUr şu pcyi aşırı yavaşlatıp da rekorumu koyucam şimdi 😈
[F New]Solo Gitarist
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Ooh kıskandım şimdi millet 45-50 diyo biz burda 23 sn 😆
uUr şu pcyi aşırı yavaşlatıp da rekorumu koyucam şimdi 😈
😆 😆 😆
Ben ama bu oyunun delisi olmuştum,hep bunu oynuyordum o yüzden 😆
Sen de yaparsın alıştıkça 🍺
bi zekilik sezdim kendimde
bir ara Kemalist vermişti bunu beni deli eden bir oyundur canım sıkıldığında da oynardım. ^^
Abı Naptın Sen Yaw Ezdin Geçtin Valla 😜
kemalistin konusunda bunda 156 sn yapmıstım ve ortalık karısmıstı =) ps dienler oldu ben paintle bile yaparım dienler oldu ama yapan olmadı =) halbuki bana nasıl yaptın die soran bir kisi olsaydı dırek anlatıcaktım.en son mıllet sussun dıe anlatmıstım
oyun basladıgında sag tıklayınca duruyordu fakat sure aynen ıslıyordu bu kadar basitti =) ama benı bır tek sövmedikleri kalmıstı ogün
oyun basladıgında sag tıklayınca duruyordu fakat sure aynen ıslıyordu bu kadar basitti =) ama benı bır tek sövmedikleri kalmıstı ogün
990 yaptım ss yollayaiblirim 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap