Icerige atla
Extraloob

18 Mart Çanakkale Zaferi için Görsel var yazı değişecek

· 35 Yanıt · 33K görüntüleme
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y
İlk isteğim ile ilgilenip bana yardımcı olan arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum..

Quensis ile şöyle birşey çıkardık

fakat şimdi istediğim üstteki yazının da tamamen büyük olması şuan photoshop olmadığı için son 18 Mart için diğer işleri halletmekteyim şimdiden teşekkürler.
35 Yanıt
D
Doma$no ⭐ 18y

Kendi çekimim 🕵️
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y
Bro bu tarz lazım sağolasın fakat ama görselin net ortamında hazırlanmış olması lazım yazılarla birlikte sahneye yansıtabilmem için örnek verdiklerim gibi...
D
Doma$no ⭐ 18y
Bro Latife olsun diye koydum 15dk'dır. İş güç bıraktım onu arıyorum. Bulamayınca latife yapayım dedim. 💃 biggrint1
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y
net ortamında böyle bir şeye lazım işte bro :)) beklemekteyim hala.
S
Streetwise ⭐ 19y
yaşıyon mu sen kaslıı erkeğimmm
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y
yaşıyon mu sen kaslıı erkeğimmm

Lord Ali yaşıyorum be kardeşim inan çok özledim uğraşıyoruz işte aramıyosun beni 🍺 😗
S
Streetwise ⭐ 19y
ya kardeşim hiç sorma. üniv. felan uzak kaldık herşeyden gurbetteyiz işte. 😊 kusura bakma aracım en kısa zamanda...
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y
tamam bro haberleşelim.
yok mu psciler zamanınızı almaz 😊
Q
Quensis ⭐ 19y
Oo kimler de buradaymış. 😜 <3

Hacım ne zamana lazım bu ?
S
Streetwise ⭐ 19y
ooo bitane daha kuş gördüm sanki .d
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y
ahahah Qui geldi neye vesile oldu başlık pm at bro pm senide özledim.
Valla bu geceye lazım ben şimdi sahne filan uğraşıyorum yarında gidip ışık düzenidir falan bakıcaz sahneye yansıtmak için heleki senin zamanını almaz kardeşim yardımcı olursan çok mutlu olurum.
Q
Quensis ⭐ 19y
ahahah Qui geldi neye vesile oldu başlık pm at bro pm senide özledim.
Valla bu geceye lazım ben şimdi sahne filan uğraşıyorum yarında gidip ışık düzenidir falan bakıcaz sahneye yansıtmak için heleki senin zamanını almaz kardeşim yardımcı olursan çok mutlu olurum.

Kitap görseli arıyorum bro bulup yapacağım. ❤️

ooo bitane daha kuş gördüm sanki .d

Sen napıyosun bro ya nerelerdesin görüşemedik. nese:
S
Streetwise ⭐ 19y
ohuyom ben ya .D girmiyorum pek msn, girersem bi fasbuğa giriyorum :d
Q
Quensis ⭐ 19y
ohuyom ben ya .D girmiyorum pek msn, girersem bi fasbuğa giriyorum :d

Adamsın ❤️

Ben senin feysbukunda yokmuydum var idim sanki. Yokmuşum o.O Pm at bro ekliyim seni ^^
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y
Şimdi gördüm Lord Aliyi facede 😊 Ali uğraş bro sende bitsin şu iş konuşuruz vakit çok.
S
Streetwise ⭐ 19y
la kafede sürünüyorum diyorum ps yok ps 😄 evde olsak halletmeye çalışırdık ps4, ps5 vs. den çok ne var 😄
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y
Şimdi gördüm mesajını varya kimse yardım etmiyor painterk olacağım bu gidişle.
S
Streetwise ⭐ 19y
ne o bu kadar uğraşıyorsun. başrolde felan mısın, yoksa rolde hatunun birine mi yapışıcaksın dudaklarından asdf.d.d.d
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y
up diyeyim bari

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: