Bugünün anısına en az 30 tane belgesel izledim, hepsin de ayrı ayrı gözlerim doldu. Şehitlerin bedenlerinden salgın hastalık yayılabileceği riski göz önüne alınarak 9 saatlik bir ateşkes ilan edilmiş. Ateşkesten sonra Anzakların Türkler hakkındaki fikirleri oldukça değişmiş:
"Türkler, bizim için altın değerinde olan sularını bize ikram ettiler. Sigara alışverişi yaptık. Onlar, vatanları uğruna ölmekten ve öldürmekten çekinmiyolar. Böyle cesur düşmanlarla savaşmak bizi gururlandırdı. Ve kendimize hep şu soruyu sorduk: "Ne işimiz var bizim burda?""
Bir bu sözler bir de Atatürk'ün Anzak şehitleri hakkında söylediği;
"Uzak diyarlardan evlatlarını harbe yollayan analar. Göz yaşlarınızı dindiriniz. Onlar burda can verdikten sonra bizim evlatlarımız olmuşlardır."
sözü beni çok etkiledi bugün.
Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Allah bizi onların şefaatinden eksik etmesin.
18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi // Gururluyuz...
· 61 Yanıt · 5.2K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
emperyalizme atılmış en büyük tokat
iki tarafında toplam şehidi yarım milyon
şairin de dediği gibi bir devrin battığı yer
iki tarafında toplam şehidi yarım milyon
şairin de dediği gibi bir devrin battığı yer
Evet Arkadaslar Bu Kadar Önemli Bir Gündeyiz Tüm Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz.
Biz Ömerli İzci Grubu Olarak İstanbul'da Edirnekapı Şehitliğinde Şehitlerimizin Ve Büyük Şair M. Akif Ersoy'un Mezarı Basındaydık.Dualar Edip Onları Andık Nasipse Her Sene TÜRKİYE İZCİLİK FEDERASYON'unun Düzenlediği Çanakkale Milli Bilinç Kamp'ındayız 20 Nisanda.5 Gün Kalacağız Gece Yarısı 3'te Yola Koyulup Conk Bayırına Tırmanacağız Yaklasık 5 Bin İzciyle ve Atalarının Mezarlarını Görmeye Gelen Anzakları Karşılayacağız.
2008 Çanakkale Milli Bilinç Kampından Bir Kare ...

Biz Ömerli İzci Grubu Olarak İstanbul'da Edirnekapı Şehitliğinde Şehitlerimizin Ve Büyük Şair M. Akif Ersoy'un Mezarı Basındaydık.Dualar Edip Onları Andık Nasipse Her Sene TÜRKİYE İZCİLİK FEDERASYON'unun Düzenlediği Çanakkale Milli Bilinç Kamp'ındayız 20 Nisanda.5 Gün Kalacağız Gece Yarısı 3'te Yola Koyulup Conk Bayırına Tırmanacağız Yaklasık 5 Bin İzciyle ve Atalarının Mezarlarını Görmeye Gelen Anzakları Karşılayacağız.

Tüm Şehitlerimizden Allah Razı Olsun Bizler İçin Canlarını Feda Edip Savaşmışlar ... Bizlerede Şehitlerimizin Ve Gazilerimizin Bıraktıkları Topraklara Sahip Cıkmak Kalıyor ...
Evet Arkadaslar Bu Kadar Önemli Bir Gündeyiz Tüm Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz.
ufff fotoğraf tüylerimi diken diken yaptı gerçekten bu etkinlikten bolca foto atarmısın bizlere bende görmek istiyorum oraları hele tshirt'lkarın arkasında ki yazı 😞
Bence de. Bolca foto isteriiz.
Bence onların hakkını veremiyoruz eger
Suycu buycu sunu dinleyen bunu dinleyen serseri satanist su partili bu partili su okullu kolpacı balici die ayrılıp birbirimizi yemeğe başlamışsak haftada iki gun istiklal marşımızı solemek bize ağır geliyorsa eger 5 vakit ezan din vatan bütünlüğü icin kilolarca topu kaldıranlara saygımız bittiyse bence kultamayı bile haketmiyoruz ki iyiki boyle bi siteniz bu kadar kaliteli insanlarınız var hepinizin vatan severliği sevgisini saygısını birkez daha tebrik ediyor hepimizin sinesine cekilip bu gunlerde biras dusunup hic olmassa onlar icin biras dusuneceğiniz bi gun dileğiyle
Teşekkürler
❤️ 👍 Doğru Söylemişsin..
Teşekkür ederim ne zamndır solemek istediğim şeyler bunlar nihayet fırsatını buldum :!!&%&!
Tabiki Okan Abicim Bol Bol Foto Getiririm Geçen Sene 11 GB'ta Vurduk Bu Sene Daha Fazla Çekicez Resim
Eğer Resimlerin Daha Fazlasını İstersen P.m'den Link Verebilirim 😊 👍
Eğer Resimlerin Daha Fazlasını İstersen P.m'den Link Verebilirim 😊 👍
Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun.
ALLAh razı olsun onlardan
Kutsal Gün 🙏
Bizlerdeki emekleri sayılamaz... ❗
Bu topice çok güzel yorumlar geldi. Herkese teşekkür ederim. ❤️
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
bütün şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum ve onları saygıyla anıyorum
buda benden olsun,diğer resimleri bulamadım,Çanakkale gezimizden bir anı.

Herşeye fazla saygımız var ama onlara çok daha fazla 🙏
S
SLev!NKLevRa
⭐ 18y
bugun cannakkalede olmayı çok isterdim ama olmadı.Allah ruhlarını şad etsin yattıkları yer cennet mekan olsun 😢
@WindTalker
Resim çok hoş.
Resim çok hoş.
Violent Arise
⭐ 19y
Hepinizin kurtuluşu kutlu olsun bugun bursa konferans salonunda çanakkale ile ilgili solo şarkı söyledim. 😄
arkadaşlar çanakkaleye gelen ittifak devletlerinin 200 yıl boyunca savaşlarda hiç yenilmediğini biliyorumuydunuz aynı zamanda bir ilkiz yani
ELLERİNE saglık
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap