-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
16. Tiger Girl kill
· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Adam senin arkandan neler diodur varya bi bırakmadınki kessinler onlarda Very Happy
Tebrikler yinede Very Happy
Tebrikler yinede Very Happy
saol artık adamlar yalvarıyo abi bi kere de bana kestir abi sen olmasan ben kesicektim felan filan hmm headbang2ft9 Mr. Green
Oha fln oldum mucX
WOW 😊 Manyaq Ettin tigerı beee
Beklediğim zaman % 99.99 kesiyorum Twisted Evil hmm hmm
hehehe atma birlikte beklioduk ben kestim Mr. Green Ben Pazuzu bu arada Very Happy
hehehe atma birlikte beklioduk ben kestim Mr. Green Ben Pazuzu bu arada Very Happy
Sen kestiğin zaman ben beklemioydum mujigi lerde reverse ye bastım 5 dk da ısınlandı saten
abi bi kerede kesme ya yeter artıkbıktık senin ismini yukarda görmekten müslüm gürsesden yazıklar olsunu dinliyorum bi kesemedim gitti ya Evil or Very Mad Laughing
saol artık adamlar yalvarıyo abi bi kere de bana kestir abi sen olmasan ben kesicektim felan filan hmm headbang2ft9 Mr. Green
sen hybirdsin deilmi intin az hmm doğru
evet Hybird um Wink
Tebrıkller
lol bu lvl de uriyi kesiyorlar
Harbi ama yeter ha birazda bize bıraqta biz keselim harbiden ben bıktım artık bide Şöle Uriyi Kes Sen Git öfff Tam Tg Önüme Çıktı Sen Kesiosun Hep Sen Bekliosun çıkıncada hemen kesiosun bırakta artık eziqler sevaplansın yaww dimi doğru deilmiyim yhaff
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap