Icerige atla
Extraloob

16 Mbit'e geçtim, işte sonuç

· 17 Yanıt · 2.3K görüntüleme
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y

16 mbiti tamamen almayı zaten beklemiyordum. Bu bana hayli hayli yeter. Tarife değişikliği öncesi 0.8 mbps , 400 ping olan internetim yarım saat sonra tarife değişikliği ile bu hale geldi. TTnet net limitsiz paket kullanan arkadaşlar ayda 55 lira vericeğinize 59 lira verip 16mbitin keyfini yaşayın. ( umarım bozulmaz )

buda download hızı

- Resim Silinmiş.
17 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

16 mbiti tamamen almayı zaten beklemiyordum. Bu bana hayli hayli yeter. Tarife değişikliği öncesi 0.8 mbps , 400 ping olan internetim yarım saat sonra tarife değişikliği ile bu hale geldi. TTnet net limitsiz paket kullanan arkadaşlar ayda 55 lira vericeğinize 59 lira verip 16mbitin keyfini yaşayın. ( umarım bozulmaz )

3Gün sonra da aynı tabloyu görmeyi bekliyoruz 😆
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y
buda download hızı

- Resim Silinmiş.
H
Hyperion ⭐ 17y
nası değiştirdin bro 😄 illa müşteri hizmetlerini ara diyo bende online işlem
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y

müşteri hizmetlerini aradım 3dk bile sürmedi 1gün içerisinde değişicek dediler modemin fişi söktüm-taktım birde baktım .... 😆
H
Hyperion ⭐ 17y

müşteri hizmetlerini aradım 3dk bile sürmedi 1gün içerisinde değişicek dediler modemin fişi söktüm-taktım birde baktım .... 😆

kk
M
Maynard__ ⭐ 16y
Vayy 1gb kaç dk diyor ?
L
Loras ⭐ 16y
gzz .. inş öle devam eder 😘
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y
800 MB filme 7dk diyor
M
Metover ⭐ 18y
800 MB filme 7dk diyor

1.3mb ile indirmen gerçekten yavaş ben 10mbit kullanıyorum superonline, ben kesintisiz 1mb/sn indiriyorum 49 TL dalgalanmalarda olmuyor, ayrıca pingim de çok düşük.

ps:
- Resim Silinmiş.
E
exotic ⭐ 18y
Ben daha dün kavga ettim adamlarla 8mbit'e kadar'ı destekliyo sizin ora demislerdi tamam dedim dünde 20 dakika kavga ettik adamlarla 0.500 mbps şuan 😞 ( merkezle aramda 5KM var daral: ) Adam bana diyo sizin merkezde sorun olabilir ben diyorum kardeşim benim deil sizin diyorum hala bana sizin diyo daral:
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y
800 MB filme 7dk diyor

1.3mb ile indirmen gerçekten yavaş ben 10mbit kullanıyorum superonline, ben kesintisiz 1mb/sn indiriyorum 49 TL dalgalanmalarda olmuyor, ayrıca pingim de çok düşük.

ps:
- Resim Silinmiş.

fiber vs bakır 😎
E
exotic ⭐ 18y
Ben daha dün kavga ettim adamlarla 8mbit'e kadar'ı destekliyo sizin ora demislerdi tamam dedim dünde 20 dakika kavga ettik adamlarla 0.500 mbps şuan 😞 ( merkezle aramda 5KM var daral: ) Adam bana diyo sizin merkezde sorun olabilir ben diyorum kardeşim benim deil sizin diyorum hala bana sizin diyo daral:

Çıldırmamak elde değil daral:
K
korc4n ⭐ 16y
türkcell'i seviyorum whiteangel

S
S4YKLO ⭐ 16y
ben istanbulda otuyrum bizim buraya ne superonline siber döşedi nede bizim burası 1mb üstü kaldırıyr geçen ay 8 yapiyim dedim 1 günde 25 kere kopunca hatlar bozuk dediler 1 mb e düşürdüm yine bizim burası dag başımı 😄 istanbulun ortasındayım halbuki ttnet i sevmiyorm superonline de geçirmiyor siber kaldım 1 mb 😜
N
Benim değerlerimle hemen hemen aynı 😊
Bende stabil 1.3mb/S ile çekiyorum.
PS: Hayırlı olsun
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y
Kanal D'de ki internet

bu nasıl oluyor anlamadım downloadla upload arasındaki farka bakın ilk defa bukadar yüksek bir upload görüyorum 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: