15 yaşındaki Fatma'nın bekaret intiharı!
Henüz 15 yaşındaydı. Çiftçilik yapan Bayram ve Emiş Korkmaz'ın 9 çocuğunun en küçüğü olan Fatma, ailesiyle birlikte Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine bağlı Yenicekale beldesi Saygılı köyünde yaşıyordu. Kahramanmaraş'ta yatılı olarak ilköğretim okulunu bitiren genç kız, ailesi tarafından maddi imkânsızlık gerekçe gösterilerek daha fazla okutulmadı. Fatma'yı bir süre önce aynı köyde yaşayan İsa A., ailesinden istetti. 4 ay nişanlı kalan Fatma ve İsa, haftasonu köyde düzenlenen davullu zurnalı düğünle dünya evine girdi. İmam nikâhıyla evlendirilen Fatma için geçen cumartesi gecesi evinin önünde kına gecesi, pazar günü ise düğün düzenlendi. Gelinlik içinde oldukça mutlu görünen Fatma, pazartesi sabahı ise kâbusu yaşadı. İsa A. ile ailesi, "Bakire çıkmadın" diyerek genç kızı, baba evine gönderdi.
BABASININ AV TÜFEĞİYLE
Ağlayarak eve gelen Fatma, "Bakireyim. Beni doktora götürün. Namusunuzu kirletmedim" dedi ve yatak odasına girdi. Bir süre sonra silah sesi duyuldu. Fatma, babasına ait av tüfeğini karnına dayayıp tetiğe basarak yaşamına son vermişti. Yapılan otopside genç kızın intihar ettiği belirlendi. İntihara zorlanmış olabileceği ihtimalini de araştıran jandarma ve savcılık soruşturmayı sürdürüyor.
Ps : halen bekarete önem veriliyor ya yazıklar olsun :idea:
· 24 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
olay şu bence her bekareti bozulanın o... olacağı sanılması
J
Journalist
⭐ 19y
dün haberlerde izlemiştim gerçekten çok üzücü bir olay 😢 😢
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
aşk konusunda onem verilmesi gereken bir konu bekaret herkes ilki olmak ister ancak gunumuz yasamında cogu carpıtılmıs ılıskı cınsellık olarak goruldugunden bekaret onerımını yıtırmıs durumda belkı de olması gerek de bu..
ama istanbul gibi metropol bir kentte yasarken bu olayın onemsenmesı elebetteki garıbıne gıdecek ancak geri kafalılık ve yobazlık dıye tabır ettıgımız durumlar varkı 15 yasında evlendırılmıs bır kız..
ama istanbul gibi metropol bir kentte yasarken bu olayın onemsenmesı elebetteki garıbıne gıdecek ancak geri kafalılık ve yobazlık dıye tabır ettıgımız durumlar varkı 15 yasında evlendırılmıs bır kız..
yazık. ucunda ölüm yokya. olan olmuş, bunu daha uzatmanin ne anlamı war. ayrica 15 yaşında bir kızın ewlendirilmesi ne biçim bir gerizekalılıktır :evil:
yetiştirme tarzı ☕
yahu namusları çok önemli madem 15 yaşındaki bir kızı evlendirmek nasıl bir namusluluk örneğidir yaw
Orta çağda yaşıyoruz sanki. Kız bir hiç uğruna öldü işte değermiydi..
bir erkeğin(erkek olduğu şüpheli) beceriksizliği yüzünden canına kıyan genç bir kızımız daha. Bilmem anlatabildim mi?
Klasik hikaye, kızı beğenmezsin;çamur atarsın, baba ocağına gönderirsin. Ya ailesi öldürür ya da kendi canına kıyar.
Klasik hikaye, kızı beğenmezsin;çamur atarsın, baba ocağına gönderirsin. Ya ailesi öldürür ya da kendi canına kıyar.
J
JohnnyBravo
⭐ 18y
Henüz 15 yaşındaydı. Çiftçilik yapan Bayram ve Emiş Korkmaz'ın 9 çocuğunun en küçüğü olan Fatma, ailesiyle birlikte Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine bağlı Yenicekale beldesi Saygılı köyünde yaşıyordu. Kahramanmaraş'ta yatılı olarak ilköğretim okulunu bitiren genç kız, ailesi tarafından maddi imkânsızlık gerekçe gösterilerek daha fazla okutulmadı. Fatma'yı bir süre önce aynı köyde yaşayan İsa A., ailesinden istetti. 4 ay nişanlı kalan Fatma ve İsa, haftasonu köyde düzenlenen davullu zurnalı düğünle dünya evine girdi. İmam nikâhıyla evlendirilen Fatma için geçen cumartesi gecesi evinin önünde kına gecesi, pazar günü ise düğün düzenlendi. Gelinlik içinde oldukça mutlu görünen Fatma, pazartesi sabahı ise kâbusu yaşadı. İsa A. ile ailesi, "Bakire çıkmadın" diyerek genç kızı, baba evine gönderdi.
BABASININ AV TÜFEĞİYLE
Ağlayarak eve gelen Fatma, "Bakireyim. Beni doktora götürün. Namusunuzu kirletmedim" dedi ve yatak odasına girdi. Bir süre sonra silah sesi duyuldu. Fatma, babasına ait av tüfeğini karnına dayayıp tetiğe basarak yaş****** son vermişti. Yapılan otopside genç kızın intihar ettiği belirlendi. İntihara zorlanmış olabileceği ihtimalini de araştıran jandarma ve savcılık soruşturmayı sürdürüyor.
abi bekaret bence önemli ama hiç bişey insan yaşamından daha önemli olamaz
Bazı genç kızların bakireliği cinsel ilişkiye girmese bile gidebiliyor, arkadaşımdan biliyorum. Kızın annesi doktor olduğundan haberdarlardı,bu genç kız bunlardan haberdar olmadığından kendini vurmuş olabilir.
J
JohnnyBravo
⭐ 18y
Bazı genç kızların bakireliği cinsel ilişkiye girmese bile gidebiliyor, arkadaşımdan biliyorum. Kızın annesi doktor olduğundan haberdarlardı,bu genç kız bunlardan haberdar olmadığından kendini vurmuş olabilir.
valla bakireliğin cinsel ilişki olmadan gidebildiğini bimiyodum açıkçası ama dediğim gibi bekaret insanın hayatından asla değerli olamaz
T
Tarantella
⭐ 19y
yazık. ucunda ölüm yokya. olan olmuş, bunu daha uzatmanin ne anlamı war. ayrica 15 yaşında bir kızın ewlendirilmesi ne biçim bir gerizekalılıktır :evil:
aslında ucunda ölüm var..kızını bu yaşta evlendirecek kadar anlayışsız olan bir baba kızını sorgulamadan zaten öldürebilirdi..nitekim töre cinayetlerinde de aynısı yaşanıyor.
yani kız kendini öldürmeseydi töre (!!!!) gereği başkasının öldürmesi gerekecekti..
yazık oldu körpecik bi fidan daha ayrıldı aramızdan..
ps: bekareti 2 bacak arasında gören zihniyetten nefret ediyorum ❗
J
JohnnyBravo
⭐ 18y
aslında ucunda ölüm var..kızını bu yaşta evlendirecek kadar anlayışsız olan bir baba kızını sorgulamadan zaten öldürebilirdi..nitekim töre cinayetlerinde de aynısı yaşanıyor.
yani kız kendini öldürmeseydi töre (!!!!) gereği başkasının öldürmesi gerekecekti..
yazık oldu körpecik bi fidan daha ayrıldı aramızdan..
ps: bekareti 2 bacak arasında gören zihniyetten nefret ediyorum ❗
kız zaten yaşarken ölüme mahkum olmuş kendini öldürse sadece açısından kurtulur 15 yaşında kızmı evlendirilir insan utanır afedersiniz ama bu resmen vahşet hayvanlar bile üremeden önce olgun olamayı bekler bizde o bile yok yaş demeden kız olsunda...
Cehalet.
Niye hala 2nci dünya ülkesiyiz.
Cvp : 3üncü dünya ülkesi olmaktan daha iyidir düşüncesine sahip olduğumuz için değil mi ?
Niye hala 2nci dünya ülkesiyiz.
Cvp : 3üncü dünya ülkesi olmaktan daha iyidir düşüncesine sahip olduğumuz için değil mi ?
M
Misproject
⭐ 19y
olay şu bence her bekareti bozulanın o... olacağı sanılması
+1
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bu halk bu millet namus sözcüğünün tevsirini hala yapamıyor ya ona yazıklar olsun. Her ne, ne şekilde olursa olsun, ne din nede vicdaniyet bir insan canına kıymağı kabul edemez. İşte bu tip olaylar geri kafalılık ve yobazlığın ta kendisidir.
Yazık bildiğim kadarıyla bazı kızların doğuştan cinsel organlarında yırtılamalar oluşabiliyor, %2.01 gibi bir orandı hatırladığım kadarıyla bu durum gerçekden can sıkıcı...
Yazık.
Yazık.
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
+1
Orta çağda yaşıyoruz sanki. Kız bir hiç uğruna öldü işte değermiydi..
+1
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap