Icerige atla
Extraloob

15 Dakikada Bir Tuşa Basan Program Lazım

· 12 Yanıt · 3.4K görüntüleme
B
BayPipo OP ⭐ 16y
bana program ismi veya link verebilecek varmı çok lazım 👍
12 Yanıt
B
BayPipo OP ⭐ 16y
cok acil bir bakın yhaf 😞
L
Lemus ⭐ 18y
Kullanmasını bilen birine Visual Basic ile yaptırabilirsin...
Advance
Advance ⭐ 18y
ne tuşuna basıcak nasıl bir şey açıklasan biraz daha iyi olur?
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
Oto Enter Programı vardı orda İstediğin Tuş'da vardı ama arşivlerde tarihe karıştı galiba D
B
BayPipo OP ⭐ 16y

bota life bastıramadım cok ugrastım artık tus basma programıyla yapayım dedim 1-2-3... gibi tuşlara 15 dakikada bir basıcak program lazım
A
Adith ⭐ 18y
Visual Studio olsaydı yapardım ama formattan sonra yüklemedim.
E
EmmaW ⭐ 19y
isro'dan bahsediyorsan life için böyle bir program yok vb6 ile 15dk'da bir tuşa basan program yapabilirim ama isro'daki koruma engelleri yüzünden çalışmıyor
I
Inception ⭐ 18y

bota life bastıramadım cok ugrastım artık tus basma programıyla yapayım dedim 1-2-3... gibi tuşlara 15 dakikada bir basıcak program lazım

Oto enter tuşuna basan bir program var onu kullan.10 saniyede bir basarsın bir zararı olmaz.P.serverlarda kullanılıyor genelde o bölüme bak bir 🎭
A
Adith ⭐ 18y

Oto enter tuşuna basan bir program var onu kullan.10 saniyede bir basarsın bir zararı olmaz.P.serverlarda kullanılıyor genelde o bölüme bak bir 🎭

isroda kullanamıyoruz sanırım onu hacım. 🤔
B
BayPipo OP ⭐ 16y
tamam sorunu cözdüm arkadaşlar inventoryim gözükmüyordu ibotta sonra return atınca düzeldi ^^
B
BayPipo OP ⭐ 16y
ayrıca ilginiz için saolün panpalar 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: