bana program ismi veya link verebilecek varmı çok lazım 👍
15 Dakikada Bir Tuşa Basan Program Lazım
· 12 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
cok acil bir bakın yhaf 😞
Kullanmasını bilen birine Visual Basic ile yaptırabilirsin...
ne tuşuna basıcak nasıl bir şey açıklasan biraz daha iyi olur?
Oto Enter Programı vardı orda İstediğin Tuş'da vardı ama arşivlerde tarihe karıştı galiba D
bota life bastıramadım cok ugrastım artık tus basma programıyla yapayım dedim 1-2-3... gibi tuşlara 15 dakikada bir basıcak program lazım
Visual Studio olsaydı yapardım ama formattan sonra yüklemedim.
isro'dan bahsediyorsan life için böyle bir program yok vb6 ile 15dk'da bir tuşa basan program yapabilirim ama isro'daki koruma engelleri yüzünden çalışmıyor
bota life bastıramadım cok ugrastım artık tus basma programıyla yapayım dedim 1-2-3... gibi tuşlara 15 dakikada bir basıcak program lazım
Oto enter tuşuna basan bir program var onu kullan.10 saniyede bir basarsın bir zararı olmaz.P.serverlarda kullanılıyor genelde o bölüme bak bir 🎭
Oto enter tuşuna basan bir program var onu kullan.10 saniyede bir basarsın bir zararı olmaz.P.serverlarda kullanılıyor genelde o bölüme bak bir 🎭
isroda kullanamıyoruz sanırım onu hacım. 🤔
tamam sorunu cözdüm arkadaşlar inventoryim gözükmüyordu ibotta sonra return atınca düzeldi ^^
ayrıca ilginiz için saolün panpalar 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap