Boş.
14 Şubat için hediye önerileri ?
· 39 Replies · 7.0K views 0 reading · Page 2 / 2
Replies
Bir toto sürpriz yumurta alınır, kağıdı yırtmadan açılır, yumurtayı ikiye ayrılır, içindeki oyuncak çıkarılır, oyuncağın kutusunun içine küçük bir not yazılır, oyuncak kutusu yerine konulur, bıçak alınır, ıslatılır, ayrılan 2 parçanın arasına hafifçe deydirilip hemen tekrar yumurta birleştirilir ve kağıtla sarılır.
Alın size hediye. 😄
Alın size hediye. 😄
Nina Ricci
⭐ 17y
Bir toto sürpriz yumurta alınır, kağıdı yırtmadan açılır, yumurtayı ikiye ayrılır, içindeki oyuncak çıkarılır, oyuncağın kutusunun içine küçük bir not yazılır, oyuncak kutusu yerine konulur, bıçak alınır, ıslatılır, ayrılan 2 parçanın arasına hafifçe deydirilip hemen tekrar yumurta birleştirilir ve kağıtla sarılır.
Alın size hediye. :D
İnternetten gördün dimi yaptık onu ohoo içine gül yaprakları koydum ben daha hoş oldu kokulu falan 😄

İnternetten gördün dimi yaptık onu ohoo içine gül yaprakları koydum ben daha hoş oldu kokulu falan :D
Dur bu seferde ben yapayım 😊 nese:
Nina Ricci
⭐ 17y
Ben doğum günü için yapmıştım bunu ama sevgililer günü için de yapılabilir başbaşa olmak şartıyla karanlık bir ortam yanına kırmızı şarap iyi gider ❤️
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

kesin yapıyorum d&r da çok güzel küçük kartlar var yumurtanın içine ondan koyucam oyuncak ayı alıcam 100cm, elinde kalp ve o yumurta olucak woahh çok iyi oldu 😄
@Nina
Evet 9gag de gördüm geçen gün aşırı hoşuma gitti. 😄 Pastada çok hoş yaa. 😄
Evet 9gag de gördüm geçen gün aşırı hoşuma gitti. 😄 Pastada çok hoş yaa. 😄
L
LegendLess
⭐ 18y
Yumurta fena değilmiş :=)
- Resim Silinmiş.
Böyle birşey almayı düşünüyorum. Bir sitede yapan arkadaş var ondan alıcam.
Böyle birşey almayı düşünüyorum. Bir sitede yapan arkadaş var ondan alıcam.
Error Demez olaydım 😄 summer7:
Gümüş Kolye Almayı Düşünüyorum kalp şeklide pray: alsammı acaba?
yada üstünde I Love You Yazan kalp bir yastıkmı alsam ? pray:
Gümüş Kolye Almayı Düşünüyorum kalp şeklide pray: alsammı acaba?
yada üstünde I Love You Yazan kalp bir yastıkmı alsam ? pray:
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..

aldığımız ortak kararla 14 şubat hediyem bu artık 😆 mükemmel bir gece olucak.
http://www.markapon.com/firsat/levni-ho ... klama/3159
http://www.markapon.com/firsat/levni-ho ... klama/3159
Violent Arise
⭐ 19y
http://www.hediyesaati.com/urundetaylar ... ch-suop700 çok mu odun kaçar beyler?
Nina Ricci
⭐ 17y
http://www.hediyesaati.com/urundetaylari.php?uid=19534&model=swatch-suop700 çok mu odun kaçar beyler?
Pazarda 3 lira değilse net alemini bırakıyorum 😜

Uzun süredir konuştuğum hoş bir kız var bu kıza sevgililer günün de çıkma teklifi edeceğim sizce bu teklif ile beraber nasıl bir hediye vermeliyim ?
Uzun süredir konuştuğum hoş bir kız var bu kıza sevgililer günün de çıkma teklifi edeceğim sizce bu teklif ile beraber nasıl bir hediye vermeliyim ?
İlk günden koy tavrını kabul ederse çıkma teklifini bas tokadı çıkar cebinden 2 tane demir yüzük ama demir olacak tak parmağına bundan sonra benimsin de cümleni bitirmeden bir tane daha patlat ama üçüncü kez vurma değerli olduğunu anlasın. Şımarırsa kemerle döv.
İlk günden koy tavrını kabul ederse çıkma teklifini bas tokadı çıkar cebinden 2 tane demir yüzük ama demir olacak tak parmağına bundan sonra benimsin de cümleni bitirmeden bir tane daha patlat ama üçüncü kez vurma değerli olduğunu anlasın. Şımarırsa kemerle döv.
ben sana akşam ezanında eve gel demedim mi evlat sin:
kırmızı kilot sütyen çorap ideal.
[ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobile
[ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobile
Doğru yaptığım bir şey varsa o da 14 şubatları tek geçirmemdir.Mesela bu 14 şubata otobüs bileti aldım millet gezerken ben otobüsle gideceğim.
Log in to write a reply.
Log In