Icerige atla
Extraloob

+14 staff xD

· 25 Yanıt · 3.4K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
The47
The47 ⭐ 18y
arkadas sanki millet ölüyordu oynayın die bırakın kardesim 😄 silkroad sizi özlemez hayatınıza donun ben bu eleştirenlerin o o +12lerini 14lerini goremedim . arkadas asanada helal olsun bitarafı ttutan denesinönce 14 basmayı oyunun kakası cıktıya basın sizde koyun ? ben 20 gordum neptunde :D

oyunu bırakmış olsamda oyunun izin verdigi maxmum plus limitinin +15 de sabitlendigini biliyorum.
K
korc4n ⭐ 16y
önceden parası olanda bu silahlar oluyordu artık herkeste var eşitlik söz konusu bence bi fark kalmadı.
L
@Lord
Lord chest haric digerlerini 300 silkle yaptıgını soluyosan bızı haklı cıkarıyorsun kardesım..

yap ozmn 😄
Temet Nosce
İsro oynuyacağıma private oynarım private'de bile +10 nadir var,isroda +10 normal hale geldi artık.
The47
The47 ⭐ 18y
@Lord
Lord chest haric digerlerini 300 silkle yaptıgını soluyosan bızı haklı cıkarıyorsun kardesım..

yap ozmn :D

karakterini 800tl gibi bir rakama satmasaydı onunda +12 setinin resimlerini görüyor olurduk.
kimsenin arkasını toplamıyorum ama bir aralar itemi çıkarıp takınca özelligi artıyordu bug vardı sonra millet +15 itemler falan basmışlardı eminim hatırlamışsınızıdır. GM 'ler dahi +11 üzeri tüm itemlerini silmişlerdi. En basitinden burdan bu oyunun yöneticilerinin dahi 12,14 gibi rakamları aşırı gördügünü anlayabiliriz.

Neyse arkadaş ne itemmiş. Suyu çıkan bi oyun hakkında ne geyik yaptık 🎭

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: