Icerige atla
Extraloob

+14 staff xD

· 25 Replies · 3.5K views
W
Wyndra OP ⭐ 19y

Bunun yanında sayısız +7 +12 var ama onların devri kapandı artık gostermeye gerek yok 😆
25 Replies
The47
The47 ⭐ 18y
tebrikler surprised1 surprised1 surprised1
K
KeepinGS ⭐ 16y
Pohu çıktı
C
valla bu ne ya +12+12+12 +13 ve +14 takır takır basiyorlar oyunda kale savasina gidenlere söylüyorum biraz zor isiniz söylim !
The47
The47 ⭐ 18y
valla bu ne ya +12+12+12 +13 ve +14 takır takır basiyorlar oyunda kale savasina gidenlere söylüyorum biraz zor isiniz söylim !

bknz: isroyu bırakma sebepleri
C
artik zaten sroyu birakan cok
bu son güncellemede takır takır ilk günden +12 yapıldı ne anlamı kaldıkı oyunun
onu güncelleme gelmeden yapsinda görim ben
L

bırak o zmn 😆
L

+12 legend yap foto koy bakalım yapabilcen mi ❓ 🍺
The47
The47 ⭐ 18y

bırak o zmn 😆

o işi yapalı 3 ay oldu ❤️
L

ne güzel ozmn + basmak kolay sanıyorsunuz ama silk alıp basılıyor sonuçta alın basın parası olan knşyr şuan 😎 🍺
The47
The47 ⭐ 18y

al 300 silk proof stone ları koy çantaya +12 olur zaten. sorun da bu zaten. alchemy rate yükseltilmeden önce 9,10 üzerine deneyen yoktu. şimdi +12 SET yapılmaya başlandı. bizde bunu işin suyunu çıkarmak olarak nitelendiriyoruz.
C
yaw arkadas mantiksiz konusma silk alıp basiyorlar tamamda bu güncelleme gelmeseydi 10000 bin silk de alsa +13 imkanı yok yapamazdi kafamı buluyorsunuz ya +13 ne ki adam +14 basmis yakında gider +15 +16 20 ye kadar
L

al 300 silk proof stone ları koy çantaya +12 olur zaten. sorun da bu zaten. alchemy rate yükseltilmeden önce 9,10 üzerine deneyen yoktu. şimdi +12 SET yapılmaya başlandı. bizde bunu işin suyunu çıkarmak olarak nitelendiriyoruz.

www.rev6.com/player/Ares/Nirvana_i7.html toplam 650Silk tuttu set.
300 silk anca chest geçti 😊 😉
The47
The47 ⭐ 18y
milletin +12, +14 basmasını normal nitelendiriyosanız bişey demiyorum.

iyi forumlar.
S
S4YKLO ⭐ 16y
milletin +12, +14 basmasını normal nitelendiriyosanız bişey demiyorum.

iyi forumlar.

bu etkinlikle silkroad da zengin olan ile normal kişilerin arasındaki fark çok aşırı derecede açıldı(istisnalar olabilir) mesela artık elinde +12 staf olan biri 105 lwl full nowa bir warıor a rogue ye tek atabilir şimdi o adam ne yapsın 😜
C
CosmicGate ⭐ 16y
bu +12+13+14 leri millet basıyo ama acaba kalıcımı yoksa sürelimi bilen varmı?
K
KeepinGS ⭐ 16y
@Lord
Lord chest haric digerlerini 300 silkle yaptıgını soluyosan bızı haklı cıkarıyorsun kardesım..
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Silki olanmı basıyor ? 3 prof stoneyle +12 legend basmış adam ne silkinden bahsediyoruzki... Goldlada alınır o stoneler.
A
ALiCE ⭐ 18y
arkadas sanki millet ölüyordu oynayın die bırakın kardesim 😄 silkroad sizi özlemez hayatınıza donun ben bu eleştirenlerin o o +12lerini 14lerini goremedim . arkadas asanada helal olsun bitarafı ttutan denesinönce 14 basmayı oyunun kakası cıktıya basın sizde koyun ? ben 20 gordum neptunde 😄
A
ALiCE ⭐ 18y
bende 4stone aldım 1.2b ye ve +12 legent stafımı yaptım onun bunun pesinde dolan mayın abi kanki zart zurt alın basın 1silk alacak paramızda yok bunu basarken resmide eklerim gayette guzel oldu

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: